Hallgassa élőben!
Fotó: TV2 Tények

A határban szülte meg, faágakkal takarta le és magára hagyta csecsemőjét egy anya Tarnamérán (videó)

Az asszony azóta nem tud magának megbocsátani.

Egy Tarnamérán élő nő egy mezőn megszülte, faágakkal letakarta, majd magára hagyta gyermekét. A rokonok vették észre, hogy már nem terhes, ekkor kezdték el keresni az újszülöttet. Végül két nap múlva találtak rá a kisfiú holttestére.

Amikor Anitát számon kérték a családtagjai mi történt a gyermekével, egyszerűen azt hazudta, hogy egy közeli kórház inkubátorba tette.

Amikor felhívták az intézményt, hogy a gyermek sorsa felől érdeklődjenek megdöbbenve értesültek arról, hogy nem hagytak ott mostanában csecsemőt – írja a Ripost.

A nő azóta nagyon megbánta tettét, sírva mondta a bíróságon, hogy nem tud magának megbocsátani. Még a tárgyalás jogáról is lemondott, végül tíz év fegyházra ítélték.

Íme a megdöbbentő riport a prostituáltként dolgozó csecsemő gyilkos nőről, amiről a Tények műsora számolt be.

Hozzászólások

„A németek megúszták a K.O.-t” – nemzetközi lapszemle
A francia és a portugál lapok elsősorban saját válogatottjuk szerdai mérkőzésével, valamint Európa-bajnoki nyolcaddöntőbe jutásával, a következő párharcuk esélylatolgatásával foglalkoznak, de természetesen szót ejtenek a csoport másik mérkőzéséről is (Németország–Magyarország 2–2), és ami a labdarúgó-válogatott teljesítményét illeti, elismeréssel írnak a magyarokról.
Kiderült, mi okozta a velencei-tavi halpusztulást
A tó becsült halállományának maximum 2 százaléka pusztult el.
Részlegesen beomlott egy tizenkét szintes lakóház Floridában
A helyszínen tűzoltók és mentősök százai több tonna törmeléket fésülnek át lehetséges túlélők után kutatva.
Rejtőző kincsek, különös történetek
Három vásárhelyi kulturális intézmény is színes kínálattal csatlakozott a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz. Múltidéző előadások, tárlatvezetés és pódiumbeszélgetés is várja a látogatókat szombaton.
Levendula és rózsa a Füvészkertben
Idén a Tájházak napja is csatlakozik a Múzeumok éjszakájához
Hagyományőrző és családi programokkal, kézműves foglalkozásokkal, táncházakkal, falubejárásokkal és számos egyéb programmal várják az érdeklődőket.