Fotó: Shutterstock

Hihetetlen! Rálőttek a hajdúnánási férfira, egy apróság mentette meg az életét

Egy korábbi nézeteltérését akartak rendezni, azonban a vita közben előkerült egy légpuska is.

Két férfi hangosan vitatkozott egymással egy hajdúnánási ház előtt – erről kaptak a rendőrök bejelentést július 5-én éjjel. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták őket – írja a Ripost.

Mint kiderült, a két helyi lakos egy korábbi vitájuk végére akart pontot tenni. A 32 éves férfi megjelent 44 éves haragosa házánál és a kerítésen keresztül kiabálni kezdtek. Kis idő elteltével azonban az idősebb férfi bement a házába és egy légpuskával a kezében jött ki, majd rácélzott vitapartnerére és elsütötte a fegyvert.

A férfi combját eltalálta, viszont a zsebében lévő telefonja megállította a lövedéket, így végül senki sem sérült meg.

A nyomozók a 44 éves férfit garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat most átadták az ügyészségnek.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Rongálásokkal, szeméthalommal is szembesültek az egyesület önkéntesei
Október elején a tájékoztató táblák kihelyezett konzoljait döntötték ki ismeretlenek, a napokban pedig illegális szeméthalmok bukkantak fel az út szélén.
Nagyon durva! Hamis Covid-oltást kínálnak a magyaroknak a Facebookon
Nagyon fontos figyelmeztetés: ne dőljön be azoknak, akik illegális úton ajánlanak oltóanyagot. Csak hivatalos helyről szabad majd beszerezni. Életveszélyes is lehet a hamisítvány, ha valaki azt gondolja, hogy védett, pedig nem, de az is előfordulhat, hogy csak pénzzel húzzák le.
3806 új fertőzöttet azonosítottak, elhunyt 106 beteg
Ezzel 185 687 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma, az elhunytaké pedig 4114 főre emelkedett.
Orbán Viktor: Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak
A miniszterelnök válaszolt Soros György korábbi cikkére.
Hatalmas lépés: szervátültetéshez miniveséket „nyomtattak”
Nagy számú, stabil minőségű minivesét hoztak létre ausztrál kutatók a háromdimenziós nyomtatáshoz hasonló eljárást magába foglaló technológia révén.
Újabb egymillió tabletta favipiravir érkezett Kínából (videó)
Újabb egymillió tabletta favipiravir érkezett Kínából szerda hajnalban – közölte Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán közzétett videóban.