Hallgassa élőben!
Fotó: tv2

Kezd kiborulni! Párja helyett fazekakkal táncol Gelencsér Timi (videó)

A Dancing With The Stars versenyzőit minden héten tesztelik a koronavírus miatt, így derült ki, hogy a szépségkirálynő fertőzött. A kényszerű karantén első napját még élvezte Gelencsér Timi, elfoglalta magát, de mostanra úgy érzi, becsavarodik a bezártságtól.

Hónapok óta kőkeményen próbál minden nap Gelencsér Tímea, hogy minél jobb produkciót tudjanak bemutatni Hegyes Bercivel a Dancing With The Stars műsorban. Igyekezetüket siker is koronázta, hiszen legutóbbi táncukra a zsűritől megkapták a maximális 40 pontot.

A múlt hétvégén viszont a modell és táncos párja nem léphettek a parkettre, mert a kötelező teszteléskor kiderült, Timi megfertőződött a koronavírussal. S bár nincsenek tünetei, karanténba kellett vonulnia.

A kényszer szülte bezártság mostanra kezdi kiborítani, szürreális videóban mutatta meg, hogy érzi magát otthon, egyedül – írja a Bors.

@timellaHogy mit csinálok a karanténban? Szerintem kezdek megőrülni…🤣🙈 ##fckcovid♬ suono originale – Franci Bellini

Hozzászólások

Díjat nyert a közösségi, hagyományőrző események kedvelt színtere
A Felpécért Alapítvány által működtetett felpéci tájház nyerte el a 2020-ban a Tájházszövetség által meghirdetett az Év Tájháza címet.
Koronavírus-vakcinák összehasonlítása
Mit tudunk az engedélyezett és a legígéretesebb koronavírus-vakcinákról? A Szegedi Biológiai Kutatóközpont munkatársai összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat.
Lelőttek egy katolikus papot a Fülöp-szigeteken
Az éppen hazafelé tartó Rene Bayang Regalado kocsiját egy félreeső úton állították meg ismeretlenek.
Vidéki praxisba lasszóval is nehéz doktort csábítani
Derekegyházon pályázati forrásból, közel 270 millió forintból építenek egy 381 négyzetméteres orvoslakást.
Már 30,7 millió eurót ér a Fradi csapata
Az FTC ősz elején még csak 24 milliót ért.
Február elsején már bajnokit játszik a MOL-PICK Szeged
Eldőlt, hogy jövő hétfőn 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban kezdi meg a tavaszi idényt a MOL-PICK Szeged az NB I.-ben a Cegléd ellen.