Fotó: Shutterstock

Koronavírusos a Sztárban sztár leszek! győztese

Otthon is csak maszkban mászkál már Békefi Viktória.

A 27 éves Békefi Viki is elkapta a fertőzést, de viszonylag hamar javulni kezdett az állapota.

Pozitív lett a koronavírustesztem. Jelenleg itthon vagyunk Ya Ouval és anyukámmal karanténban, és kúráljuk magunkat. Szerencsére rajtunk nem jöttek ki a tünetek olyan drasztikusan, mint több emberen. Édesanyám egészséges – írta az énekesnő posztja alapján az Origo.

View this post on Instagram

Helyzetjelentés! Igen.. A hír igaz! Pozitív lett a koronavírus tesztem. Jelenleg itthon vagyunk Ya Ouval és anyukámmal karanténban és kúráljuk magunkat. 🙏 Szerencsére rajtunk nem jöttek ki a tünetek olyan drasztikusan, mint több emberen (Édesanyám egészséges🙏)de azért gondoltam leírom nektek a tapasztalataimat.🙏 . Hétfőn csinálták a tesztemet. Vasárnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, gyenge voltam, fájtak az izületeim és rázott a hideg. Hétfőre ezek a tünetek enyhültek. Tegnap este óta nem érzek illatokat. (Ez elég ijesztő felfedezés volt.. ) Mára gyengeség maradt torokfájással és 0 szaglással. 🤷🏻‍♀️ Itthon is maszkban közlekedünk, amikor anyukámhoz lejövünk. (csak ennivalóért😇) . Nagyon sokan nem veszik komolyan a vírus elleni védekezést. Nem lehet elég elővigyázatos az ember.. Mi komolyan vettük, mégis elért ide is. . Csak azt tudom tanácsolni, hogy nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra! ❤️Hordjatok maszkot, fertőtlenítsetek, erősítsétek az immunrendszereteket! Mi is ezt tesszük és gyógyulunk! 🥰 Millió (virtuális) puszi nektek😘 . . . . . . #vigyazzatokmagatokra #vigyazzatokegymasra

A post shared by Békefi Viktória (@viktoriabekefi) on

Hétfőn csinálták a tesztemet. Vasárnap egész nap iszonyatosan fájt a fejem, gyenge voltam, fájtak az ízületeim és rázott a hideg.
Hétfőre ezek a tünetek enyhültek. Tegnap este óta nem érzek illatokat – ez elég ijesztő felfedezés volt… Mára gyengeség maradt torokfájással és nulla szaglással. Itthon is maszkban közlekedünk – vallotta az énekesnő.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Rossz műtárgyat lopott el egy afrikai aktivista a Louvre-ból (videó)
Az afrikai műkincsek hazaszállításáért kiálló férfi mellélőtt, mert az elemelt szobor Ázsiából származik.
Előtérbe kerülnek a dohányosok érdekei
A dohányzásról ma már egyértelműen bizonyított és közismert, hogy káros az egészségre.
Vidnyánszky Attila koronavírus-tesztje pozitív lett
A Nemzeti Színház főigazgatójának állapota kielégítő, otthonában pihen – közölte a teátrum.
Agyonlőtt a rendőrség egy késsel felfegyverkezett fekete férfit Philadelphiában
Az eset hírére már hétfő éjjel több százan utcára vonultak és egészen hajnalig randalíroztak.
Felborult egy migránsokat szállító csónak a La Manche-csatornában, többen eltűntek
A szerencsétlenség a francia Dunkirk kikötőváros partjai előtt történt.
Bezárt a deszki polgármesteri hivatal, tovább fertőtlenítik az iskolákat
Újabb három szegedi iskolát fertőtlenített le a honvédség. Bezárták a deszki polgármesteri hivatalt, egyelőre nem tudni, hogy meddig, csak azt, hogy a járványhelyzet miatt döntöttek így.