Hallgassa élőben!
Fotó: Katasztrófavédelem

Nagyon hálás! Öccse megmentőit keresi a Szentendrei úti baleset túlélőjének testvére

Három civil mentette meg annak a férfinak az életét, aki egy villanyoszlopnak csapódott a Szentendrei úton. A férfi testvére most a megmentőket keresi, hogy megköszönje nekik hősies tettüket.

A baleset még vasárnap este történt a Szentendrei úton: a sofőr egy villanyoszlopnak csapódott, majd beszorult a kocsi roncsai közé. Az autó lángra kapott, a férfi pedig a kocsi foglyaként ült a tűzkatlanban.

Egy arra járó autós szerencsére kiszúrta a lángoló járművet, és azonnal kipattant, majd egy poroltóval kezdte meg az oltást, mielőtt a tűzoltók kiérkeztek volna.

A hivatásosok ezután átvették a mentést, de még így is fél órán keresztül harcoltak azért, hogy a férfit kivágják az összetört kocsiból, így viszont szerencsére túlélte a történteket – írja a Bors.

A mentés
Fotó: Katasztrófavédelem

A balesetet szenvedett sofőr testvére most azt a férfit – és a vele lévő két hölgyet – keresi, aki megmentette öccse életét:

„Egy autós – aki nem látta a balesetet – eloltotta a tüzet, a használt tűzoltó készüléket otthagyta.

A tűzoltók félórás munkával szabadították ki az öcsémet, tehát az illető nagy valószínűséggel az életét mentette meg. Szeretném neki kifizetni hálám egy vadiúj tűzoltó készülék árával és egy üveg finom piával”

– írta a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasójuk.

Hozzászólások

Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Hirdetés
Példakép minden magyar számára
A számokból egyértelműen kiderül, a szülők fontosnak tartják a HPV elleni oltást (videó)
A világon kevés olyan ország van, ahol kislányok és kisfiúk is ingyenesen megkaphatják a HPV elleni oltást.
Cicipasz és Zverev is a nyolc között búcsúzott
A görög játékost a georgiai Nikoloz Baszilasvili múlta felül három játszmában, a harmadikként rangsorolt német pedig szettelőnyről kapott ki ellenfelétől.
Csonka fordulók
A megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégéje sem lesz teljes, miután mindkét ligában elmarad egy-egy meccs. Nem maradunk persze izgalmas találkozók nélkül, míg a megyeháromban az első két helyezett csap össze.
Bak Ádám ezüstérmes
Timmermans mindenkit félrevezet
Brüsszel elhibázott politikája miatt több uniós országban már most hatalmas árat fizetnek a fogyasztók, mint kiderült, nincs zöldítés földgáz nélkül.
Liszt Ferenc születésnapján ad hangversenyt Mészáros Zsolt Máté orgonaművész
A hangversenyen elhangzanak majd a zeneszerző legvirtuózabb orgonaművei és kedvelt versei is.