Hallgassa élőben!
Fotó: Végh István / Bors

Nagyon nehéz helyzetbe került Curtis a párkapcsolata miatt

Vajon Curtis hogyan oldja meg, hogy a kisfiának, a barátnőjének és az exfeleségének is a kedvében járjon?

Nagyon nincs könnyű helyzetben Curtis! A népszerű rapper tavaly nyáron jelentette be teljesen váratlanul, hogy véget ért a házassága kisfia édesanyjával, Krisztikével. Az egykori szerelmesek azonban békében váltak el egymástól, és Curtis a mai napig gondoskodik exe és kisfia jólétéről. Megbeszélték, hogy együtt nevelik Doncsit, ezen pedig nem változtatott semmit az sem, hogy a rapperre időközben újra rátalált a boldogság – írja a Ripost.

Curtis már csaknem nyolc hónapja alkot egy párt a kosárlabdázó Barnai Judittal, akivel távkapcsolatban élt egészen májusig. A sportoló ugyanis egy hónapja felköltözött Győrből Budapestre, és rögtön összebútorozott a rapperrel. Erről Curtis számolt be egy videóban, ahogyan korábban arról is beszélt, hogy új választottja nem találkozott még exfeleségével és a kisfiával sem.

„Judy és Krisztike nem találkoztak még, ahogyan a párom és a kisfiam sem. Ezt így beszéltük meg Krisztivel, és ez így is van jól. Nem tudom, Judyt ez zavarja-e, mert nem szoktunk erről beszélni”

– magyarázta Curtis, ezzel is azt sugallva, hogy volt felesége nem örülne neki, ha az új barátnő megismerné Doncsit.

Igen ám, azóta azonban sok minden megváltozott, a rapper összeköltözött Judittal, ez pedig bonyodalmakat is szülhetett. Curtis most vajon hogyan oldja meg, hogy mindenkinek jó legyen? Mindig csak ő megy látogatóba a kisfiához? Ha nála van Doncsi, akkor Judit kénytelen egy időre elmenni otthonról? Vagy esetleg egy külső helyszínen, egy játszótéren találkoznak? Bárhogyan is lesz, ez hosszú távon aligha kivitelezhető.

Persze elképzelhető, hogy miután Curtisnek szintet lépett a kapcsolata Judittal, amit az összeköltözés is bizonyít, Krisztike sem ellenzi majd a jövőben, hogy Doncsi találkozzon exférje új választottjával.

Hozzászólások

Kihúzták az ötös lottó nyerőszámait
Ezen a héten 1,2 milliárd forint volt a tét.
Érsekhalma lovasa nyerte a vácdukai elővágtát
Érsekhalma lovasa, Kulisity Rita Melisszeusz Madocsa Mokány nevű lován nyerte a Nemzeti Vágta szombaton megrendezett vácdukai elővágtáját.
A férfi és a nő mellett két új nem közül is választaniuk kell a német orvosoknak
Ezerszám kell kidobnia a régi betegazonosító formanyomtatványokat a német háziorvosoknak.
Szegeden próbáltuk ki az Audi RS5 Sportback-modellt
Jó hangulatú kétnapos túrát szervezett a szakújságíróknak Audi Driving Experience címmel június második felében a Porsche Hungária.
Több száz munkás gombolyította Nagylakon a kenderszálat - Fotók
Magyarország egyik legnagyobb kendergyárába évtizedeken át több településről érkeztek a munkások.
Két hete szült, most megmutatta az alakját Mihalik Enikő
Mihalik Enikő július 16-án hozta világra elsőszülött gyermekét, egy egészséges kislányt, aki az Eva Rose neveket kapta.