Hallgassa élőben!
Fotó: baon.hu

„Ne jöjjenek közelebb!” – mondta a bajai nő, akit egy híd széléről mentettek meg a rendőrök

Elterelték a figyelmét, így sikerült megmenteniük.

Bejelentés érkezett a rendőrségre kedden délután, hogy a bajai Türr István híd korlátjának külső felén ül egy nő. A kiérkező bajai körzeti megbízottak megpróbáltak beszélni vele, de nem volt hajlandó kommunikálni – közölte a police.hu alapján a baon.hu.

Csupán – a rendőrök közeledése miatt – annyit mondott, hogy ne menjenek közelebb.

Ezt követően megtartották a távolságot és messzebbről próbáltak vele beszélni, mivel úgy ült a korláton, hogy nem viselt cipőt és lábfejét átkulcsolta a korlát függőleges elemei között.

Bánkuti Erik rendőr zászlós a kerékpársávba mászott, amíg a nő Nothoff Tamás rendőr zászlósra és a bejelentőre figyelt, akik folyamatosan beszéltek hozzá. Bánkuti zászlós csendben a háta mögé került, és mivel nem esett a látószögébe, egy hirtelen mozdulattal bal kézzel átkarolta a nő mellkasát és a kerékpársávba lehúzta.

Ezután a nőt átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

Hozzászólások

Bakondi: a magyar migrációs politika sikeres
Tavaly 45 500 határsértőt fogott el a rendőrség és a honvédség, illetve 455 embercsempész ellen indítottak büntetőeljárást.
Az RMDSZ újabb államtitkár- és helyettes államtitkárjelöltek nevét tette közzé
Az első körben hat jelöltet mutattak be.
Napokon belül elkészül a hazai védelmi ipari stratégia
Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint akár harminc-ötven évre is előretekint a védelmi ipari szektor fejlesztési perspektívája.
Vernisszázs online a Tornyai-múzeumban
Szabó Klára Petra, Kármán Dániel és Gresa Márton képzőművészek önálló kiállítással térnek vissza a Tornyai János Múzeumba. Az elmúlt Vásárhelyi Őszi Tárlat elismert, fiatal alkotói a díjazásuk óta eltelt időszakban készült műveiket mutatják meg.
Tűz volt egy kelet-ukrajnai idősotthonban, sokan meghaltak
A lángok a kétszintes épület második emeletén csaptak fel.
A mellrák kockázatát növelő génmutációkat vizsgáltak kutatók
Az örökölt kockázattal kapcsolatos eddigi ismeretek nagyrészt olyan nők bevonásával készített tanulmányokból származnak, akiknek családjában előfordult a betegség.