Óriási balhé tört ki Curtis meccsén, akár el is tilthatják a rappert

Óvádi László, az Újpest Futsal Klub alelnöke és egyben játékosa még időben közbelépett, megelőzve a még nagyobb bajt.

Óvádi László szerint a rapper kissé valóban átlépte a sportszerűség határát, tette miatt ki is állították!

„A mérkőzésen fej fej mellett haladt a két csapat, nyilván mindketten győzni akartunk. Aztán egy összecsapás után az egyik fiatal csapattársunkat a tettlegesség határát súrolva megfenyegették, Curtis pedig azonnal a védelmére kelt. Dulakodni kezdtek, de sikerült őket szétválasztanom! Mindkét játékos piros lapot kapott, hozzáteszem, teljesen jogosan! Attila kiállt társa mellett”

– mondta a Blikknek a Ripost szemléje szerint Óvádi, hozzátéve, a meccs végén Curtis kezet adott az ellenfelének, így elcsitult a dolog.

A Blikk megkereste Curtist is, aki elmondta, hogy végtelenül feldühíti az, ha egy idősebb játékos bánt egy nála sokkal fiatalabbat a pályán, emiatt úgy érezte, hogy meg kell védenie a csapattársát.

„Nekünk az egyik sorunk csak fiatal játékosokból áll, ők mind tizenévesek. Az ellenfél csapatból pedig egy idősebb csávó elkezdte rángatni a csapattársamat, én meg odamentem és megvédtem a kisfiút, ennyi történt!

Nem ütöttem meg senkit, csak arrébb löktem és kicsit megrángattam az ellenfél játékosát, hogy tudja, hol a helye! De tényleg, ezek tizenöt-hat-hét éves gyerekek és odajön egy idősebb csávó, aki elkezdi rángatni, meg ütögetni a kisfiút?! Hogy képzeli ezt?! Egyszerűen nem hagyhattam”

– fogalmazott a rapper, aki tisztában van vele, hogy fegyelmi tárgyalás vár rá, és egy időre el is tilthatják.

„Úgy állítottak ki, hogy kb. 2 másodperc lett volna még a játékból és vége is lett a meccsnek, amit egyébként hazai pályán 8-6-ra meg is nyertünk, amiből 4 gólpasszt én adtam” – büszkélkedett a rapper, aki végül a meccs végén, az öltözőben elnézést kért.

Hozzászólások

szponzorált tartalom
A COVID árnyékában a baromfiipar
szponzorált tartalom
Akár tíz évig is velünk maradhatnak az eldobált csikkek
A Semmelweis Egyetemen diagnosztizálták az első COVID okozta sokszervi gyulladást gyerekeknél
Gyógyultan otthonába távozhatott az a kétéves kisfiú, akinél először diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen a koronavírus-fertőzés következtében kialakuló sokszervi gyulladást.
Emmi: kiszámíthatóbb és megbecsültebb életpályát teremt az egészségügyi szolgálati jogviszony
A Magyar Orvosi Kamara javaslatait figyelembe véve a kormány kihirdette az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló kormányrendeletet.
Karanténba vonul a horvát kormányfő
feleségének koronavírustesztje pozitív lett
Kikapott a Fehérvár Bolzanóban
A magyar csapat három győzelem után sorozatban másodszor is kikapott.
Szétrúgták a magyar gyerekek Maradona labdáját
Pusztai Lászlónak valóra vált az álma, amikor gyermekként találkozhatott Diego Maradonával a Dévényi Tibor által vezetett Három kívánság című műsorban. A szerdán, 60 éves korában elhunyt legendától mezt és labdát is kapott ajándékba, de nem ez volt számára a legnagyobb emlék.
Több száz lakás maradt átmenetileg víz nélkül a XI. kerületben
Egy 300 milliméteres vízvezeték tört el.