Hallgassa élőben!
Fotó: police.hu

Országszerte megszólaltak a szirénák – Eltemették a rendőrt, akit halálra gázoltak az M70-esen

Katonai tiszteletadás mellett búcsúztatták Hegedűs Tamás rendőr zászlóst.

A Készenléti Rendőrség Nyugat-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság járőrparancsnoka szolgálatteljesítés közben vesztette életét 2021. május 5-én. Magyarország Belügyminisztere a szolgálat halottjává nyilvánította és kinevezte rendőr zászlóssá.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A hatályos járványügyi rendelkezések betartása mellett – az egyházi temetési szertartás előtt –, katonai tiszteletadással búcsúztatták a járőrparancsnokot május 14-én, Gellénházán.

A ravatalnál dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka búcsúzott a testület nevében. A temetésen részvétét fejezte ki a Belügyminisztérium belbiztonsági államtitkára, a rendőrség állománya nevében pedig az országos rendőrfőkapitány és helyettesei főhajtással tisztelegtek néhai munkatársuk előtt.

 

 

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

Hegedűs Tamás emlékére pénteken – a temetés kezdetével egy időben – a rendőrök országszerte a szolgálati gépkocsikon egy percre bekapcsolták a kék lámpát és a szirénát – írja a police.hu alapján a zaol.hu.

Hozzászólások

Már a 40 fokos csúcshőmérséklet sincs messze, keddtől hőségriadó lép életbe
A jelenlegi hőségriasztás fokozatot emelve hőségriadót rendelt el Müller Cecília országos tisztifőorvos a tartós hőség miatt.
Észak-Macedónia–Hollandia – ÉLŐ!
A labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportjának 3. fordulójában a már biztosan csoportelső Hollandia a nyeretlen Észak-Macedóniával találkozik Amszterdamban. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
Időspirál nyári tábor a Szent István-iskolában
Különleges kerettörténet köré szervezte eheti élménytáborát a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola.
Szijjártó Péter: Európának meg kell védenie a nemzeti kisebbségeket és a vallásgyakorlás szabadságát
A nemzeti közösségek sokhelyütt nehéz helyzetbe kerültek.
Willi Orbán: Gratulálok a társaimnak, amiért van esélyünk a továbbjutásra
„Nem jó, ha hozzájárulunk az ellenfél góljaihoz, de ez is a munkánk része, benne van a pakliban.”
Két keréken vándorolt az irodalom a fesztiválon – Fotók
Ifjúsági programok, kerékpáros emléktúra, gasztroirodalmi anekdotázás és retro-party is szerepelt az első szegedi Tricikli Fesztivál programjában. Az irodalom kerékpáron gurult egyik helyszínről a másikra.