Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost

Pécsi Ildikó már egy hete kimondta: hamarosan meghalok

Bár Pécsi Ildikó régóta gyengélkedett, az egész országot megrázta, amikor szombat reggel kiderült, örökre elaludt.

Pécsi Ildikó képtelen volt feldolgozni, hogy idén nyáron elvesztette imádott férjét, Szűcs Lajost, akit mindig csak „drága jó Lajosom”-ként emlegetett.

Ez persze érthető, hiszen ötven évig tartó, filmbeillő szerelem volt az övék. Bár egy darabig úgy tűnt, a színésznő új erőre kapott férje halála után, hiszen elképesztő energiával vetette bele magát a munkába a Fekete Péter című zenés darab játékmestereként, belül akkor is Lajos bácsi után vágyódott, újra fogni akarta a kezét.

Állapota az elmúlt időszakban folyamatosan romlott, szeptember végén kórházba is került egy napra. Vizsgálatok során esett át, az orvosok beállították a vérnyomását és állandó felügyelet alatt állt, ám a színésznő lelke végleg elfáradt, és ha egy lélek elfárad, nincs az a szeretet és orvosi szakértelem, ami itt tarthatná.

A Ripost megtudta, Ildikó már egy hete drámai bejelentést tett a családjának, köztük fogadott fiának, L. Péterfi Csabának.

Közölte velük, érzi, hogy már nagyon közel a halál.

„Ő már egy hete érezte, tudta, hogy meg fog halni. Ezt meg is mondta nekem és a fiának, Szűcs Csabának. Ezután mindennap meglátogattuk, imádkoztunk és minden alkalommal elbúcsúztunk tőle. Ekkor már mintha az élet és a halál között lebegett volna, érezte, hogy szeretik, de már Lajos bácsival akart lenni” – kezdte a Ripostnak elcsukló hangon L. Péterfi Csaba, aki azt is elárulta, mi volt a színésznő utolsó kívánsága.

„Ildikó mindennél jobban szeretett volna elmenni egy templomba. Gyónni akart, hogy feloldozást nyerjen és békében tudjon távozni. Ám erre sajnos nem volt lehetőség. Ezért amellett, hogy mi imádkoztunk a fiával az ágyánál, péntek este papot hívtunk hozzá, akivel elbeszélgetett. Ildikónak nagyon fontos volt a hit, és miután meglátogatta őt az atya, örökre lehunyta a szemét” – mondta szomorúan a lapnak a fogadott fiú.

Dosszié

Hozzászólások

2 millió 970 ezer a beoltott, 2837 az új fertőzött, elhunyt 272 beteg
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 431 124 fő, de az aktív fertőzöttek száma is már 272 974 főre emelkedett.
Ausztráliában 700 ezer oltás után két vérrögösödéses esetet észleltek
A kapcsolatot a vérrögösödés és az oltás között csupán valószínűsítik, az okozati összefüggés nem bizonyított.
Meglepetésre kikapott a Toronto Maple Leafs
A Montreal Canadiens 4-2-re legyőzte a vendég Toronto Maple Leafst.
Az oltások biztonságosak és hatékonyak
Mellékhatásokat sem tapasztaltak.
Nemzetközi együttműködéssel fogtak el két gyanúsítottat külföldön
Egy Magyarországon emberöléssel gyanúsított izraeli állampolgárt Izraelben és egy magyar körözési listán szereplő, rablásért elítélt nőt Ausztriában fogtak el.
Boros Imre: Biden globális adóztatása korlátozná a versenyt
Nem kedvezne Magyarországnak, ha ránk erőltetnék az Egyesült Államok elnökének tervét – mondta a közgazdász.