Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Rémálom: a koporsóban tért magához a halottnak hitt asszony

A szomszédok riasztották a napok óta eltűnt nőhöz a rendőrséget. A földön fekve találtak a „halott” nőre.

Egy bizarr történetről számoltak be a Bihar megyei Báródbeznyéről. Egy 76 éves helyi asszonyt halottnak nyilvánítottak, ám amikor éppen készültek volna betenni a koporsójába, családja szeme láttára éledt fel.

Az idős asszonyt legutóbb múlt héten hétfőn látták a szomszédai, és félve attól, hogy történt vele valami, csütörtökön már értesítették a helyi rendőrőrsöt. A helyszínre kiérkező járőr a földön fekve találta rá, ám mivel állítólag nem érzékelte a pulzusát és a légzését sem, értesítette az orvost – írja a Maszol alapján a Ripost.

Az orvos a késői idő miatt azonban nem ment házhoz, hogy kiállítsa a halotti bizonyítványt. Másnap a család megkezdte az ilyenkor szükséges intézkedéseket. Gyertyákat gyújtottak az „elhunyt” emlékére, és amikor a koporsóba akarták áthelyezni a testet, a földön fekvő asszony magához tért, elkezdte mozgatni a végtagjait és meg is szólalt. A megriadt családtagok azonnal értesítették a mentőket, akik a 76 éves asszonyt komoly kihűléses tünetekkel a Bihar megyei sürgősségi kórházba szállították és intenzív osztályon megkezdték a kezelését.

A rendőrség belső vizsgálatot indított az ellen a rendőr ellen, aki halottnak nyilvánította az idős asszonyt.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Novák Katalin: folyamatosan bővül a családtámogatási rendszer
A magyar családok megerősödve kerülhetnek ki a járványból, ha sikerül a megélhetésüket biztosítani.
Felmondása megírására kényszerítették munkatársukat
A Zalaegerszegi Járási Ügyészség mindhárom nő ellen személyi szabadság megsértésének bűntette, egyikük ellen testi sértés vétsége miatt is vádat emelt.
A moratórium miatt senki nem veszíti el tiszta adós voltát
A fizetési stop segítő eszköz, sokaknak mentőöv, másoknak választási lehetőség.
Ötkarikás sütivel fogadták a tokiói olimpiára kijutott női vízilabda-válogatottat
A válogatott az olimpiai részvételről döntő meccsen 13-10-re verte a házigazda olasz csapatot, majd a fináléban 13-11-re a Tokióba szintén kijutott hollandot.
Geoládák nyomában járnak
Élményeket gyűjtenek a közös kirándulásokon a modern kincsvadászok.
Titkolja Brüsszel a vakcinabeszerzésekre vonatkozó szerződéseket
Az Európai Tanács elnöke kijelentette, hogy az EU be fogja tartatni a gyógyszergyártókkal a szerződésekben foglalt vállalásaikat, de hogy ez mit takar, nem árulták el.