Hallgassa élőben!

Hello Hollywood - Ezért ütött meg egy színésznőt Jennifer Lopez - videó

Jennifer Lopez a humoros és komoly oldalát is megmutatja új filmjében, amiről hollywoodi tudósítónk, Návai Anikó faggatta.

Nem csak őrülten szexi, de a humora is jó Jennier Lopeznek! A bomba testű színész-énekesnőnek nem kellett megerőltetnie magát, hogy szeszélyes nőt játsszon új, Álommeló című filmjében. J-Lo a mindennapokban is megéli a végleteket, így nem esett nehezére hol meghatni, hol megnevettetni a közönséget.

Az Álommeló című filmben sokat rögtönöztek a színészek, Leah Remini és J-Lo közt elcsattanó pofon is ilyen volt.
Az Álommeló című filmben sokat rögtönöztek a színészek, Leah Remini és J-Lo közt elcsattanó pofon is ilyen volt.

Az egyik stábtag korábban elárulta, a főszereplők sokat rögtönöztek, ebből kerültek ki a legviccesebb jelenetek. Például az őt pofozgató Leah Reminit ösztönből, erőből ütötte arcon J-Lo: ez annyira tetszett a rendezőknek, hogy bennehagyták a filmben.

A történet szerint Jennifer egy kisvárosi eladó, aki egy felturbózott kamu Facebook-profilnak hála álommelót kap a pezsgő New Yorkban. Bár ez a szituáció remek humorforrás, J-Lo szerette volna a téma komoly oldalát is megmutatni. A Hello, Hollywood című műsorban Návai Anikónak elárulta:

– A történet olyan nőkről, em­berekről szól, akik nem kapják meg a kiérdemelt lehetőséget, csak mert rossz környéken nőnek fel, vagy mert nem tanulhatnak tovább, pedig meglenne a képességük hozzá. A film bemutatja, hogy az élet olykor mókás, máskor meg fájdalmas: de így gyönyörű! – lelkendezett J-Lo, aki azt is elismerte, hogy a kedvenc stábtagja Pat Fields jelmeztervező volt.
 

Jelmezei miatt kicsit úgy érezte, mintha a Szex és New York sorozatban lenne.
Jelmezei miatt kicsit úgy érezte, mintha a Szex és New York sorozatban lenne.

– Jó volt vele dolgozni, nagyszerűen lekövette a karakterem átalakulását. Neki hála, kicsit olyan volt, mintha a Szex és New York sorozatban lennék!

A Borsonline-on megtekinthető teljes videóból megtudhatja, melyik volt J-Lo kedvenc ruhája, s a műsorban Návai Anikó a film másik főszereplőjével, az egykori tinisztár Vanessa Hudgensszal is beszélgetett.
 

Nagyszabású projekt zárult a Szegedi Tudományegyetemen
A kísérleti fizikai nagyberendezések használata komoly informatikai képesítést igényel a fizikusoktól.
Összegezték a Hagyományok Háza erdélyi partnereinek éves munkáját
A Hagyományok Háza 2020-ban is folytatta az erdélyi partnerszervezetei által összefogott, az élő néphagyományt támogató munkáját.
Kemény, miket élt át a magyar sztáranyuka családja a fagyban
A Houstonban élő sztáranyuka, Polgár Kriszta újabb helyzetjelentés adott.
Tizennégy kilogrammos meteoritot találtak Svédországban
Tizennégy kilogrammos vasmeteoritot találtak Svédországban – közölte a svéd Királyi Természettudományos Múzeum.
Madárodúk segítségével ismerkedhetnek környezetükkel az ovisok
A Magyar Madártani Egyesület szakmai tanácsai alapján készült négyféle odú több madárfajnak nyújt biztonságos fészkelőhelyet.
Cári emlékvonattal járhatók be az uralkodócsaláddal kapcsolatos nevezetességek
A különvonat Jekatyerinburgból az Ural hegyei között lévő Alapajevszk városba közlekedik.