Hallgassa élőben!

Idén még semmit nem néztek annyian a tévében, mint a hétvégi meccseket az M4 Sport-on

A Horvátország-Dánia és az Uruguay-Portugália mérkőzést is többen nézték, mint idén bármilyen magyarországi televíziós műsort.

Milliós nézőtábora van a magyar közszolgálati média sportcsatornájának. A 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdete óta két nap kivételével piacvezető az M4 Sport.

A hétvégi számok megdöntötték a teljes hazai televíziós piac idei nézettségi rekordjait: A Horvátország-Dánia és az Uruguay-Portugália mérkőzést is többen nézték, mint idén bármilyen magyarországi televíziós műsort.

Vasárnap a Horvátország – Dánia futballmérkőzést 1 millió 219 ezer néző követte nyomon az M4 Sport képernyői előtt, amely 29,1%-os közönségarányt eredményezett Magyarország legnézettebb sportcsatornájának.

A szombat esti Uruguay – Portugália összecsapást pedig 1 millió 158 ezren nézték a nemzeti sportcsatornán, amely 29.6%-os közönségarányt jelentett az M4 Sportnak.

A szombat és vasárnap esti mérkőzés volt idén a két legnézettebb hazai televíziós műsor. A futball-világbajnokság mérkőzései kiemelt érdeklődésre adtak számot az elmúlt hetekben és piacvezetővé tették az M4 Sportot, Magyarország legnézettebb sportcsatornáját.

Múzeumok Éjszakája tárlatvezetésekkel
Az éjszaka, amikor minden ÚJRA életre kel… mottóval rendezik meg országszerte a Múzeumok Éjszakáját, amelyhez a a vásárhelyi muzeális intézmények is csatlakoztak.
Magyar Régizenei Központ alakul Haydneum néven
Az intézmény a magyar vonatkozású barokk, bécsi klasszikus és kora romantikus repertoár népszerűsítését tűzte ki célul.
Három átkelőhely nyit újra a magyar-szerb, egy a magyar-román határon
Négy helyen is könnyebb lesz átkelni a szomszédos országokba.
Tálibok elfoglalták a legfontosabb átkelőhelyet Tádzsikisztán felé
A radikális iszlamista tálibok elfoglalták Afganisztán legfontosabb határátkelőhelyét Tádzsikisztánba.
Ballagás a csanádpalotai lakásotthonban
A ballagás minden családban nagy esemény, pláne ha egyszerre több gyerek búcsúzik az iskolaévektől. A hétvégén megnéztük, hogy néz ez ki egy lakásotthonban, ahol gyermekvédelmi gondoskodásba vett fiatalok élnek.
Brutális baleset: hárman megsérültek az 55-ös úton - Fotók
Mélykút közelében történt a szerencsétlenség.