Kisfia jól van

2021.05.05. 14:02

A Covid intenzív osztályon fekve küzd az életéért Irén: megfulladna, ha felébredne a kómából

A két hónapja mélyaltatásban lévő Irén kisfiát császármetszéssel hozták világra.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Irén a császármetszés után még megölelhette a kis Imrét, másnap azonban átszállították az intenzív osztályra. Azonnal megfulladna, ha idő előtt felkelne a két hónapja mélyaltatásban lévő kismama – írja a Bors.

Haraszti Irén nem sokkal azután került a Covid intenzív osztályra, hogy életet adott első gyermekének. Jelenleg is lélegeztetőgépre van kötve, mélyaltatásban küzd az életéért. Az egyik családtag, Krisztina a Borsnak elmondta: az anyuka állapota nem nagyon változott.

„A kicsi most volt orvosnál, mondták, hogy nagyon szépen fejlődik. Apuka tökéletesen gondozza.

Most sokat sírtunk, Incinek is első anyák napja lett volna. Próbáljuk a lelket tartani egymásban” – magyarázta a közeli rokon.

„Két hónapja stagnál, és ezért megy rá a gyulladás a különböző szerveire is. Nem jó a hosszú altatás sem. Múltkor mondták, hogy nagyon nagy mennyiségű altató kell neki, mert próbált felébredni. Azonnal megfulladna, ha felkelne” – mondta Krisztina, és hozzátette: az első cikkünknek köszönhetően nagyon sokan segítettek anyagilag és élelmiszerekkel a családnak.

A további részleteket ide kattintva olvashatja.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!