Hallgassa élőben!
Fotó: FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP

Jennifer Aniston most vallotta be, hogy másképp alakult a Jóbarátok-találkozó, mint várta

Sokkal érzelmesebb és melankolikusabb volt, mint hitte.

A Literally! With Rob Lowe című podcastben Jennifer Aniston arról is beszélt, milyen volt a sok éve tervezett Jóbarátok-összejövetel, ahol együtt adomázott a régi társakkal. David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és Matt LeBlanc is jelen volt, ilyesmi nem történt a komédiasorozat vége óta.

„Nem tudtuk, hogy milyen lesz. Hallottuk már egy ideje, hogy lesz találkozó, és tudtuk, hogy a nézők nagyon szeretnék. (…) Magunkban azt gondoltuk, hogy jó móka lesz majd az időutazás… De ez egy nagyon kemény időutazás volt„ – jegyezte meg, hozzátéve, hogy mindenkit megérintett a találkozó, jobban, mint gondolta volna.

Nem tudta abbahagyni a sírást

Dicsérte a stábot, hogy minden ugyanúgy nézett ki a díszletben, mint korábban, de azt is elmesélte, hogy a stúdióban nagyon megcsapta az elmúlt 16-17 év, az idő múlása, hiszen akkoriban mindenki fiatal volt: a Jóbarátok 1994-ben startolt, 2004-ben ért véget, tíz éven át nemcsak kollégák, hanem tényleg barátok voltak.

Aniston tudta, hogy nosztalgikus kaland lesz visszamenni ugyanoda, ugyanazokkal, de bevallotta, hogy melankóliát is érzett azon a napon a múló idő miatt. „Mindenki más úton indult el utána. Volt, akinek könnyebb, másnak nehezebb volt” – tette hozzá.

A kamerák is zavarták, mint mesélte, ugyanis eltört nála a mécses, egy darabig nem tudta abbahagyni a sírást – írja az Origo.

Hozzászólások

Okkultista gyilkosság áldozata lett egy 15 éves fiú
Egy mágikus szimbólummal szerette volna az orosz nő megjelölni mostohafiát, a szertartás azonban félresikerült.
Videón, ahogy a rendőrök rajtaütöttek a kokainnal kereskedő férfin
A Pest megyei rendőrök egy időben, öt helyszínen ütöttek rajta két kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfin, valamint három, az ügyfélkörükbe tartozó fogyasztón.
Jövőre is folytatódhatnak a strandfejlesztések
Újabb 3,3 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból fejleszthetők tovább a Balaton, a Tisza-tó, a Velencei-tó, valamint a Duna és a Tisza mentén lévő szabadvizű strandok.
Tíz díjat nyert Torontóban a Post Mortem
A Toronto After Dark Filmfesztiválon a zsűri helyett a közönség voksol.
Bevallotta: ilyen pasira vágyik Tóth Andi
Tóth Andi a kamerák előtt vallotta be, milyen férfi az ideálja.
Megerősítik a német-lengyel határ ellenőrzését
A német-osztrák határon pedig ismét meghosszabbítják az átkelők ideiglenesen visszaállított állandó ellenőrzését.