Bulvár, celeb

2011.11.08. 14:57

Jessica Chastain alakítja Diana hercegnőt

A Diana hercegnőről készülő filmet Oliver Hirschbiegel rendezi, a bemutatót 2013 tavaszára tervezik, az életrajzi dráma címe Caught in Flight lesz.

A színésznő korábban nagy sikert aratott Terrence Malick Cannes-ban Arany Pálmával díjazott filmjében, az Életfában, valamint A segítségben, Al Pacino rendezésében is játszott a Wilde Salome című alkotásban. 

Az alkotás elsősorban a walesi hercegnő és Hasznát Khán, egy pakisztáni származású orvos kapcsolatát mutatja be. A viszony az 1990-es évek közepén kezdődött, és 1997-ben ért véget.

Jessica Chastain.

Jessica Chastain.

Khán titokban tartotta a szerelmi kapcsolatot, és csak 2008-ban fedte fel a The Daily Telegraph című brit lapnak adott interjújában.

Nem Jessica Chastain az egyetlen hollywoodi színésznő, aki brit személyiséget testesít meg a vásznon, hamarosan bemutatják a Meryl Streep főszereplésével Margaret Thatcher volt miniszterelnökről szóló filmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!