Bulvár, celeb

2008.12.19. 09:05

Király Viktor apja nem pénzért vásárolja a sikert

Nem adom ki a fiam lemezét, mert nem akarom, hogy újabb támadások érjenek minket – mondta Király Viktor édesapja, az egyik legnagyobb hazai zenei kiadó, az EMI igazgatója.

Delmagyar.hu

Király Tamás azt is hozzátette, hogy enélkül is éppen elég rosszindulatú, alaptalan pletyka kering, például az, hogy lefizette a Megasztár zsűrijét.

Király Viktor apukáját, Tamást is elgondolkodtatta az a tény, hogy a legutóbbi döntőn Dávid annyi szavazatot kapott, mint Krisztián és Viktor együttvéve.

Könnyen előfordulhat, hogy a szombati finálét is ilyen fölényesen nyeri, de a zenei szakember bízik fia tehetségében, és abban, hogy a közönség ezúttal tényleg azt értékeli, ki hogyan énekel.

– Még beszélgetni sem szoktam a zsűritagokkal, hogy még a látszatát is elkerüljem azoknak a híreszteléseknek, hogy lefizettem őket – kezdte Király Tamás, reagálva a korábban terjedő híresztelésre.

Király Viktor szüleivel. Fotó: Németh Alíz

Király Viktor szüleivel. Fotó: Németh Alíz
– Azért butaság ez a pletyka, mert egyrészt rangon aluli lenne, ha pénzért kellene megvásárolni a sikert, másrészt nem hiszem, hogy erre lehetőség lenne, nem olyannak ismerem a zsűri tagjait. Arról az “apróságról" nem is beszélve, hogy miből fizetnénk le őket – mondta Tamás, akit azt is cáfolja, hogy fia mindenképpen nyer a versenyben, mert “apuci" úgyis megjelenteti a lemezét.

– A TV2–nek szerződése van a Warner kiadóval, az a cég adja ki a győztes lemezét, és valamennyi olyan megasztárosét, akiben fantáziát lát.

Megasztár: a 20 legjobb pillanat


Így remélhetőleg Viktorét is. De nem bánom, hogy így van, mert ellenszenvet váltana ki, ha mi dobnánk piacra a saját fiam dalait. Magyarországon ugyanis nem szeretik, ha valakit a saját családja menedzsel. Pedig számos külföldi világsztár a szülei segítségével lett sikeres, ami logikus, hiszen feltétel nélkül bíznak egymásban, és az érdekeik is közösek – mondta Király Tamás.

Bata Kata

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!