Hallgassa élőben!

Luis Fonsi már Budapesten van és máris magyarul tanul

Radics Gigi énekesnőt érte az a megtiszteltetés, hogy az augusztus 17-én hazánkban koncertező Louis Fonsival duettet énekelhet a Budapest Sportarénában!

Máris elkezdett magyarul tanulni, “szia, köszönöm, jó reggelt, gulyás, pálinka, egészségedre…” már szuperül megy neki, mindenkihez van egy kedves szava és türelmesen fotózkodik a rajongókkal. Egy riksában barangolta be a Duna-partot.
 

“Budapest csodálatos és nagyon kedvesek ez emberek, örvendek, hogy ebben a pár napban van időm jobban megismerni a várost és a helyieket”-mondta a sztár.

Radics Gigi énekesnőt érte az a megtiszteltetés, hogy az augusztus 17-én hazánkban koncertező Louis Fonsival duettet énekelhet a Budapest Sportarénában!
 

Az énekesnő éppen a koncert napján ünnepli 23. születésnapját, melyről így nyilatkozik:

Ennél megtisztelőbb születésnapi ajándékot el sem tudnék képzelni, mintsem hogy egy világsztár oldalán énekelhessek magyar közönség előtt. A szülőfalumban lesz a koncert után az ünneplés, több mint 100 ismerős, barát és rokon fog rám várni délutántól, de azt hiszem ezúttal mindenki megérti a késésem okát.”

– mondta nevetve az énekesnő.

Jegyek itt >>

Forma-1: a szegedi mentők már készenlétben
Bár csak 15 órától csap össze egymással az F1-es mezőny a Hungaroringen, a szegedi mentők már készenlétben vannak reggel 6 óra óta a boxutcával szemben.
Isner–Nakashima döntő lesz Atlantában
Az ötszörös győztes amerikai John Isner, valamint honfitársa, a világranglista 115. helyén álló Brandon Nakashima jutott döntőbe.
Vass József, Óföldeák múltjának kutatója fáradhatatlanul alkot - Fotók
Vass József régóta a helytörténet bűvkörében él, négy évtized alatt sokat tett Óföldeákért.
A kávé- és a kávégéppiacon is egyre inkább a minőséget keresik a vevők
Folyamatosan nő az igény.
Milliók kerülhetnek utcára az Egyesült Államokban
Lejárt szombaton éjfélkor az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány miatt tavaly bevezetett szövetségi kilakoltatási tilalom.
Irgalmatlan, mi közelít az ország felé: brutális jégeső csap le
Nagyobb jégdarabok is eshetnek, kiadták a riasztást is.