Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Még az orvosok is elsápadtak attól, amit az újszülött kislány gyomrában találtak

Az orvosok is csak zavartan néztek.

Egy igen ritka esettel találkoztak az izraeli orvosok.

Egy újszülött csecsemő gyomrában ugyanis megtalálták az ikertestvérét.

A „fetus is fetu” jelenség 500 000 terhességből csak egyszer fordul elő és még az orvosokat is meglepte, amit látnak. Az újszülött kislány ikertestvérének ugyanis a csontjai és a szíve is kifejlődött – a testvére gyomrában.

Az orvosok a terhesség kései szakaszában azt észlelték, hogy a baba pocakja megnagyobbodott, de nem tudták az okát. Ezért amikor megszületett, azonnal vizsgálatoknak vetették alá. Az ultrahang erősítette meg, hogy egy embrió fejlődik a kisbabában.

Ami még ennél is megdöbbentőbb volt: még két másik ilyen petezsákot kellett eltávolítani a kicsi hasából, ami arra enged következtetni, hogy nem csak két gyermek lett volna – írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Hirdetés
Komposztálási 1x1 – egy újabb lépés a zöldebb mindennapok felé
Hirdetés
Digitális tudásfejlesztés jelentős állami támogatással
Megkezdődött a párizsi merénylet túlélőinek és a tanúk meghallgatása
A túlélők, az áldozatok hozzátartozói és a szemtanúk közül 2200-an vesznek részt civil felperesként a kilenc hónapig tartó perben.
Katasztrófa sújtotta övezetté nyilvánították La Palma szigetét
A több mint egy hete kitört Cumbre Vieja nevű vulkán miatt.
Egyre többen viselik ismét a maszkot
Az utcán sétálva egyre több olyan emberrel találkozunk a megyében – főleg a városokban -, akik újra viselik a szájat és az orrot eltakaró maszkot, illetve ez az arány még nagyobb a tömegközlekedésen utazók körében.
Orbán Viktor hirdetések nélkül is rommá veri az ellenzéket a közösségi térben
Karácsony oldalára több mint 120, Dobrev oldalára 77, Jakab oldalára több mint 10 milliót költöttek. A miniszterelnökére egy forintot sem.
„Összetöröm a szívét, de mi lesz az enyémmel?” – Tolvai Reninek üzent Kállay-Saunders András?
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 együtt töltött év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Az énekes viszont máris egy újabb dalán dolgozik, aminek üzenete valószínűleg Reninek szól.
Rákkeltő anyagot is kevertek a paprikához, tudd meg itt, mi volt az
Fukszin a paprikában, víz a tejben, ásványi anyagok a lisztben: az élelmiszer-hamisításnak a múlt század első évtizedeiben is nagy divatja volt.