Bulvár, celeb

2008.12.05. 10:10

Megasztárok a masszázsszalonban

Budán, egy igazi autentikus thai masszázsszalonban lazítottak a megafiúk. A Megasztár három, még versenyben lévő döntősét egy órán keresztül gyűrték a szakavatott kezek. Persze a fiúknak ahhoz, hogy a thai hölgyek meg tudják őket masszírozni, le kellett vetkőzniük.

Delmagyar.hu

A fiúk egy szál alsógatyában mászkáltak a szalonban, amitől a sokat tapasztalt masszőrök is úgy vihorásztak, mint a rajongó tinilányok - írja a Blikk.

A masszőrlányok jól megnyomkodták a fáradt énekeseket. Ezt eleinte nem mindenki tűrte jól. Krisztián szerint csak azért vitték be a szalonba, hogy ne tudjon kiállni Viktor és Dávid ellen. Bár Krisztián maga kérte az extra erős masszázst, nagyon szenvedett a törékeny thai lány erős kezei alatt. Pedig a srácokra nagyon ráfért már a lazítás, hetek óta ugyanis szinte egyetlen szabad percük sincs, a próbák, a gyakorlás, az egyre több szereplés minden erejüket elveszi. Éppen ezért nem volt meglepő, hogy az állandóan a fáradtságra panaszkodó Dávid egy idő után meg sem szólalt, mert egyszerűen elaludt az ágyon.

Nézegessen gatyában pózoló megasztárosokat: a Blikk galériája

Nézegessen gatyában pózoló megasztárosokat: a Blikk galériája
Viktor szintén adta önmagát, eleinte folyamatosan angolul beszélgetett a masszőrlánnyal, de fél óra után már csak annyit volt képes mondani:

Teljesen szét vagyok csúszva. A három fiatalember a végére annyira élvezte a kényeztetést, hogy szinte rájuk kellett parancsolni, hogy elinduljanak. Előtte azonban úgy tudjuk, begyűjtötték a masszőrlányok számait, hátha lesz esélyük egy kis privát kényeztetésre. Persze a szakmai határokon belül.

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!