boldogság

2021.05.18. 20:59

Naomi Campbell 50 évesen anya lett – képet is posztolt a babáról

A szupermodell már korábban is sokszor beszélt arról, hogy foglalkoztatja az anyaság, vágyik saját gyerekre, és akár örökbe is fogadna.

(FILES) In this file photo British model Naomi Campbell arrives for the 2019 LACMA Art+Film Gala at the Los Angeles County Museum of Art in Los Angeles on November 2, 2019. - Naomi Campbell, a 50-year-old supermodel surprise-announced on Instagram May 18, 2021 that she has welcomed her first child, a baby girl.It is unclear who the father is and whether Campbell gave birth, hired a surrogate or adopted the baby. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)

Forrás: Jean-Baptiste LACROIX / AFP

Fotó: AFP

Naomi Campbell az Instagramon tett közzé egy képet a kislánnyal, bejelentve, hogy 50 évesen anya lett – írja az Origo.

A szupermodell már korábban is sokszor beszélt arról, hogy foglalkoztatja az anyaság, vágyik saját gyerekre, és akár örökbe is fogadna, de az Instagram-bejegyzésből most csak annyi derül ki, hogy ez a kis „lélek” őt választotta, és „ennél nagyobb szeretet nem létezik”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!