Hallgassa élőben!
Fotó: Aaron Chown / POOL / AFP

Ezermilliárdos vagyon vár Katalin és Vilmos lányára, gazdagabb lesz, mint a királynő

Elképesztő gazdasági jóslattal álltak elő Charlotte hercegnőről.

Néhány közgazdász összedugta a fejét, hogy elkészítsenek egy gazdasági jóslatot Vilmos, valamint Harry gyerekeiről. A végeredményhez vezető út csak elméleti, de azért van alapja.

A számításaik szerint az öt hercegi csemetéből Charlotte lesz a legtehetősebb felnőttként. Amennyiben folytatja azt a trendet, amit megboldogult nagymamája, Diana, illetve az édesanyja, Katalin elkezdett. Vagyis, ha ő is divatikonná válik, ha rengeteget jótékonykodik, és ha ügyesen használja a médiát, akkor a brit királyi család leggazdagabb tagjává válhat. Ugyanis jelenleg is ő a legnépszerűbb a testvérei és az unokatestvérei közül, és amennyiben ez így marad, párosulva a korábbi feltételekkel, akkor akár 1,500 milliárd forintnak megfelelő vagyona is lehet. Természetesen figyelembe véve a becsült inflációt. De ez az összeg akkor is döbbenetes, főleg, ha azt nézzük, hogy II. Erzsébet becsült vagyona nagyjából 185 milliárd forintnak felel meg.

Mire Charlotte a család leggazdagabb tagja lesz, addigra valószínűleg a bátyja, György lesz a brit uralkodó, és neki 900 milliárd forint körül mozgó vagyont jósolnak. Míg az öccsük, Lajos 307 milliárdot ér majd.

Harry és Meghan gyerekeinél egyelőre csak Archie pénzügyi helyzetét jósolták meg, neki 9 milliárd jut majd szerintük. Ami nem kevés, de jóval szerényebb, mint a cambridge-i unokatestvéreié. Vagyis az elemzők szerint a sussexi hercegi pár egyre növekvő népszerűtlensége hatással lesz majd a gyerekeikre is. Vagy pedig azzal számolnak, hogy Archie nem akar majd a reflektorfényben élni, és így civilként nem lesz olyan könnyű vagyont szereznie, mint királyi hátszéllel – írja a Ripost.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié

Hozzászólások

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Hirdetés
Egy nagy születésnapi ünnepség és egy hatalmas köszönet a munkatársainknak!
Hirdetés
Mindennapok hősei: TEAMS WORK.
Keddtől az indulás előtt is tesztet kell végezniük az Angliába utazóknak
Átmeneti rendelkezésről van szó, amelyet a brit kormány az első lehetséges pillanatban visszavon.
Több mint 112 ezer határsértőt fogtak el eddig Magyarországon
A határsértések jellemzően csoportosak és erőszakosak, és a téli időszak ellenére sem csökken az érkezők száma – mondta Bakondi György.
Plüsseső után 44 góllal búcsúztak „Sporitól” - Fotók
Hagyományos év végi plüssdobás előzte meg a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának utolsó idei mérkőzését az újszegedi sportcsarnokban. Bajnokin az Egert győzték le a Tisza-partiak 44–29-re.
Halle Berry formás melleket villantott Kleopátra bőrében
A csinos színésznő az Instagramon mutatta meg új reklámfilmjét, amelyben a legendás egyiptomi uralkodót játssza jelentős dekoltázzsal.
Halálra rémült az anya, amikor idegen férfiak pénzt ajánlottak iskolás lányáért
Nem ez volt az első esett a környéken.
A Debrecen ellen szakadt meg a ZTE rossz sorozata
A Zalaegerszeg 2-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.