Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Tragédia: 15 éves lány kapott szívrohamot, miközben egy idősebb férfival szexelt

A férfi még el tudta vinni egy Sao Paulo-i kórházba, de az orvosok már nem tudták megmenteni.

Kórházba kellett vinni egy 15 éves lányt, mert elsápadt és görcsösen rángatózni kezdett, amikor egy nála jóval idősebb férfival szexelt egy autó hátsó ülésén. Még élt, amikor a férfi bevitte őt a kórházba, de az orvosok nem tudtak rajta segíteni. A lány másnap hajnalban meghalt.

A tragédia Brazíliában, Sao Paulóban történt még július 29-én, de a The Daily Star csak most számolt be a történtekről – szúrta ki az Origo.

 

A portál szerint a fiatal lány, Gabrielly Dickson szívrohamot kapott, amikor egy 26 éves férfival volt egy autó hátsó ülésén. Elsápadt, az ajka elfehéredett és görcsösen rángatózni kezdett, majd elájult, ezért a férfi bevitte a legközelebbi kórházba.

Az orvosok azonnal kizárták, hogy a férfi okozta volna a lány rosszullétét. Számtalan vizsgálatot végeztek a lányon, de semmi sem utalt arra, hogy a 26 éves férfi bántotta volna, erőszakoskodott volna vele.

Az állapota olyan súlyos volt, hogy a 15 éves fiatal másnap hajnalban meghalt.

Párja ellen nem indítanak eljárást, mert a portál szerint Brazíliában 14 éves kortól legálisan lehet szexuális kapcsolatot létesíteni kiskorúakkal. Sem a lány, sem pedig a férfi családja nem tudott róla, hogy összejárnak.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Szijjártó Péter: az afganisztáni válságot Afganisztánon belül kell megoldani
A külgazdasági és külügyminiszter rámutatott, hogy az országban humanitárius válság van, így négymillióan már otthonuk elhagyására kényszerültek.
Máris bekeményít az ügyészség: egy nappal az ítélet után súlyosabb büntetést kérnek Lajcsira
Első fokon 2 évre és 10 hónapra ítélték Galambos Lajost, de az ügyészség már egy nappal később elő is állt a fellebbezéssel.
Egyedülálló tárlatot nyitottak Szent-Györgyi születésnapján – Galéria
Szent-Györgyi Albert nagyon sokat tett azért, hogy a szegedi egyetem jelenlegi szintjére tudjon fejlődni – jelentette ki Rovó László rektor csütörtökön a rektori hivatal előtt tartott ünnepségen, amelyen a 128 évvel ezelőtt született Nobel-díjas tudós előtt tisztelegtek.
Petrás Alina és Homoki Gábor kapta idén a Szervátiusz Jenő-díjat
A Szervátiusz Alapítvány azokat a művészeket díjazza, akik a nemzet megmaradásáért tevékenykednek.
Már lehet jelentkezni a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram 2022-es évfolyamára
Szeptember 15-én indult a jelentkezés.
Durván összeverte feleségét egy szegedi férfi a nyaralás alatt
Nyaralni mentek Balatonberénybe, mint kiderült, nem az első eset volt a bántalmazás.