Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Tragédiába fulladt a nászéjszaka: szex közben halt meg a fiatal feleség

Csak 18 éves volt.

Pár órával a lagzi után először bújt ágyba férj és feleségként az a pár, amelynek tragédiába fulladt a nászéjszakája. A 18 éves ara szex közben lett rosszul, az életét már nem tudták megmenteni – írja a Bors.

A rendőrségi közlemény szerint a menyasszony aktus közben rosszul lett és összeesett. A szerelmesek nevét nem hozták nyilvánosságra, annyit tudni, hogy az eset a brazíliai Ibiritében történt, pár órával azután, hogy a férfi birtokán megtartották az esküvőjüket.

Dosszié

A férj, miután szerelme összeesett, kirohant a házból és a szomszédoktól kért segítséget. Taxit hívtak, ám több sofőr sem vállalta a fuvart a kórházba. A mentőket csak ezután tárcsázták.

A 18 éves fiatal ekkor már nagyon rossz állapotban volt, életét már a szakemberek sem tudták megmenteni, a kórházba menet, a mentőautóban hunyt el.

A testén nem találták erőszak vagy szerepjáték jeleit, és a szomszédok sem számoltak be különös zajokról.

Állítólag szívinfarktust kapott.

A gyászoló férj azt nyilatkozta, a történtek után nem biztos, hogy képes lesz abban a városban folytatni az életét, ahol feleségével tervezte azt.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Olyan vonatokon utazhatunk, amivel legutóbb dédszüleink vagy nagyszüleink jártak
A már jól ismert balatoni vonalak mellett szeptember 18-án és 19-én Szeged és Békéscsaba között is megcsodálhatók a MÁV-START retró járművei.
Elhunyt a legendás szerb-jugoszláv kosáredző
Hetvenhét éves korában csütörtökön elhunyt Dusan Ivkovic.
Klein Dávid és Suhajda Szilárd elérte az alaptábort
A két hegymászó a tervek szerint október közepén indulna a Dhaulagiri hegycsúcs támadására oxigénpalack és teherhordók nélkül.
Salazarék nem úszták meg, érvényben marad az eltiltás
A sportdöntőbíróság elutasította a fellebbezést.
A Pécsi Sörfőzde napelemparkot telepített kormányzati támogatással (videó)
A cég 100 milliós fejlesztését 54 millió forinttal támogatták a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop).
Borzalmas lakástűz: saját konyhájában égett halálra
Tűz keletkezett csütörtök hajnalban a Somogy megyei Taranyban, egy Szent István utcai családi házban. A tűzben egy ember meghalt.