Hallgassa élőben!
Fotó: Shutterstock

Tragédiába fulladt a nászéjszaka: szex közben halt meg a fiatal feleség

Csak 18 éves volt.

Pár órával a lagzi után először bújt ágyba férj és feleségként az a pár, amelynek tragédiába fulladt a nászéjszakája. A 18 éves ara szex közben lett rosszul, az életét már nem tudták megmenteni – írja a Bors.

A rendőrségi közlemény szerint a menyasszony aktus közben rosszul lett és összeesett. A szerelmesek nevét nem hozták nyilvánosságra, annyit tudni, hogy az eset a brazíliai Ibiritében történt, pár órával azután, hogy a férfi birtokán megtartották az esküvőjüket.

Dosszié

A férj, miután szerelme összeesett, kirohant a házból és a szomszédoktól kért segítséget. Taxit hívtak, ám több sofőr sem vállalta a fuvart a kórházba. A mentőket csak ezután tárcsázták.

A 18 éves fiatal ekkor már nagyon rossz állapotban volt, életét már a szakemberek sem tudták megmenteni, a kórházba menet, a mentőautóban hunyt el.

A testén nem találták erőszak vagy szerepjáték jeleit, és a szomszédok sem számoltak be különös zajokról.

Állítólag szívinfarktust kapott.

A gyászoló férj azt nyilatkozta, a történtek után nem biztos, hogy képes lesz abban a városban folytatni az életét, ahol feleségével tervezte azt.

Borítókép: illusztráció

Hozzászólások

Meglepetés a Hungaroringen: Esteban Ocon nyerte a Magyar Nagydíjat
A 24 éves pilóta pályafutása során először győzött.
Udvardy Panna továbbjutott a kolozsvári tenisztorna selejtezőjében
Az első helyen kiemelt Udvardy Panna bejutott a selejtező második fordulójába a kolozsvári 235 ezer dollár (71,7 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.
A török hatóságok őrizetbe vettek egy embert, akit erdőtüzet okozó gyújtogatással gyanúsítanak
A törökországi erdőtüzek halálos áldozatainak száma közben hatra emelkedett.
Holtan találtak rá a 4 éves kisfiúra a játékai között
A nagymama még az ágyába fektette le az unokáját, de reggelre már nem találta.
Közel 5 ezer elektromos kerékpár megvásárlását segítette eddig a klímavédelmi akcióterv
Az elektromos rásegítésű kerékpárok beszerzését támogató pályázatnak már a kilencedik fordulója nyílik meg augusztus 2. és 6. között.
Generációkat és közösségeket köt össze a Bökényi Művészeti Napok - Fotók
Gyökeret vert a bökényi városrész kétnapos kulturális rendezvénye: idén második alkalommal rendezték meg a tavaly indult Bökényi Művészeti Napokat. A rendezvény idén nagyobb téren és bővebb programkínálattal várta az érdeklődőket.