Hallgassa élőben!

Szülinapi kvízjátékán teszteli az országot a Comedy Central

Mennyire vagy képben a valósággal? A Kamudicentrál megmutatja!

Minden agymenésnek bedőlsz, amit a tévében látsz, vagy az interneten olvasol? Pedig a legszürreálisabb híreket valóban az élet írja! Most viszont végre megtudhatod, hogy mi különbözteti meg a tényeket a vicces információktól: teszteld le a Kamudicentrálon, a tízéves jubileumát ünneplő Comedy Central szülinapi kvízjátékában, hogy mennyire vagy képben a valósággal!
 
Ahogy azt a napokban az ismert standupos, Kovács András Péter (KAP) egy videóban beharangozta: a tízéves születésnapját októberben ünneplő csatorna elindította a CCB News-t, amelyben nap mint nap a csatornán futó produkciókból, sorozatokból generált vicces – nem valós – hírekkel bombázzák az ország lakosságát, természetesen nem kis derültséget okozva ezzel.
 

 
De te mennyire vagy képben a valósággal? Most végre letesztelheted csatorna Kamudicentrál kvízjátékával Ráadásul, ha belemelegedsz, akkor a tízkérdéses miniaktivitást többször is végig csinálhatod, hiszen minden egyes alkalommal újabb és újabb kérdéssort kapsz majd. Jövő héten pedig – a Kamudicentrál eredményeit összesítve – végre kiderül, hogy mi, magyarok mennyire vagyunk képben a valósággal…

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
hirdetés
Ötletből érték – de kié lesz a haszon?
Fidelitas: a baloldal saját nemzetünkre mondott nemet (videó)
Egy erdélyi születésű fiatal mondja el az ifjúsági szervezet videójában, hogy élték meg a tizenhét évvel ezelőtti eseményeket.
Balázska, Bettike, Szederke
Kevés kisgyereknek van olyan jó dolga, mint a kétéves tápéi Sár­­közi Balázsnak, aki nem jár bölcsődébe, mégsem unatkozik napközben.
Harminc európai ország nyitja egybe közlekedési adatrendszereit
Az okostelefonokon vagy a járművekben nagyobb gyakorisággal frissíthető, pontosabb digitális térképek segítik a jövőben a tájékozódást.
Xavi a hazai vereség ellenére is büszke játékosaira
A klublegenda edzőként negyedszer irányította a Barcelonát.
Montenegróban is kimutatták az omikron változatot
Az új vírustörzset egy családnál azonosították, amelynek egyik tagja a közelmúltban tért vissza a Dél-Afrikai Köztársaságból.
Kiderült, melyik ország a világ legnagyobb műanyagszennyezője
Az újrahasznosítás infrastruktúrája nem tud lépést tartani az amerikai műanyagtermelés növekedésével.