Hallgassa élőben!
Fotó: Ripost / Szabolcs László

Ez durva! Tóth Andi élő adásban fakadt ki (videó)

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználja őt, és üzengetés helyett a művészetén keresztül akar visszavágni.

Az énekesnőnek elege lett abból, hogy állítása szerint mindenki kihasználta őt az elmúlt években. Tóth Andi úgy érzi, hogy eddig mások kedvéért tett meg dolgokat, idén viszont változtat ezen a szokáson, és csakis magával törődik.

Andinak nem esik jól, hogy ismeretlenül rengetegen bántják őt, ezért úgy döntött, hogy a művészetén keresztül vág vissza a fanyalgóknak.

„Nyolc dalt írtam, amik nagyjából kéthavonta fognak kijönni, és mindegyik dalnak olyan lesz a stílusa, mint a mostani legújabb dalomnak”

– mondta el a Mokka szerdai adásában Andi, aki Mádai Vivien kérdésére elárulta, hogy betelt nála a pohár.

„Már rég betelt nálam a pohár, csak most jutottam el oda, hogy én kezdem berakni azokat a cseppeket mindenki más poharába. Felveszem a kesztyűt! A tavalyi év volt az utolsó csepp a pohárban, mert nálam nagyon nehezen telik be a pohár, de elég volt” – fogalmazott az énekesnő a Ripost cikke szerint.

Andi most úgy érzi, levetkőzte a múltat: sokkal visszafogottabban öltözködik, az új klipjében pedig nincs kisminkelve, és a haja sincs megcsinálva.

„Azt akartam, hogy a Tóth Andit lássák. Az nem a parkos-bikinis, csak az a dal megkívánta azt a jelenséget. Az is én vagyok, mert ha elmegyek strandra, bikiniben vagyok, de egyébként az a hétköznapi Tóth Andi, akit a klipemben látnak” – fogalmazott az énekesnő.

Hozzászólások

A bronzéremért küzdhet a Sopron a női kosárlabda Euroligában
A Sopron Basket 72-61-re kikapott a spanyol Salamancától a női kosárlabda Euroliga isztambuli négyes döntőjének a pénteki elődöntőjében.
A regisztráltak kétharmada már megkapta az oltást
Eddig 4 millió 219 ezer ember regisztrált az oltásra, kétharmaduk (66 százalék) már meg is kapta az oltást – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.
Lemond Raúl Castro kubai pártelnök, Fidel Castro öccse
Raúl Castro, a Kubai Kommunista Párt elnöke a párt 8. kongresszusának pénteki nyitónapján bejelentette, hogy lemond tisztségéről és átadja a vezetést egy fiatalabb generációnak.
Romániában gyorsul, de kifulladás jeleit mutatja az oltáskampány
Romániában a héten csaknem másfélszeresére emelkedett, péntekig megközelítette a 80 ezret a koronavírus ellen beadott vakcinák napi üteme.
Olaszország megkezdi csapatai kivonását Afganisztánból
A következő napokban megkezdődik a Kabulban és Herat térségében szolgáló, több mint nyolcszáz fős olasz kontingens kivonása Afganisztánból.
A válaszadók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene
A zenehallgatók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene a Liszt Ferenc Kamarazenekar megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint.