2-es villamos

1 éve
Hajó Edina
Amikor nappali hőmérséklet tartósan 25 Celsius fok fölé emelkedik, az arra alkalmas trolibuszokon és villamosokon automatikusan bekapcsolja a központi klímaberendezéseket az SZKT.
6 éve
Szeged - Letöltendő szabadságvesztés várhat H. Csongorra, aki egy korábban elkövetett garázdaság miatt még megúszta felfüggesztettel. Rosszabbul is járhatott volna a 2-es villamos brutális utasa: ha november 20-án lejáró próbaideje előtt üt, felfüggesztett büntetését is le kellett volna ülnie.
Bajba jutott sünöknek alakítottak ki elkülönítőt - Galéria
Ezen a napon született Boldog Batthyány-Strattmann László, „a szegények orvosa”
Százötven éve, 1870. október 28-án született Dunakilitin Boldog Batthyány-Strattmann László európai hírű szemész.
Fiatalon elhunyt az olimpiai ezüstérmes német bobversenyző
Halálának körülményei egyelőre ismeretlenek.
Pályázatot hirdettek Sziveri János költő műveinek népszerűsítésére
A zsűri által legjobb háromnak ítélt alkotást az intézet a pénzdíjak mellett könyvcsomaggal, és a nyertes zeneműhöz kapcsolódó videóanyag elkészítésével is díjazza.
Ismét mammográfiás szűrésre várják Szegeden a hölgyeket
A mellrák a hölgyek körében a leggyakrabban előforduló daganattípus, amely világszerte a nők 10-12 százalékát érinti, és évente mintegy 2200 életet követel Magyarországon.
Makói fiatalok indultak a tajvani filmolimpián – Galéria
Makói diákok képviselik hazánkat a tajvani ifjúsági filmolimpián: 3 perces alkotásukat a makói könyvtárban forgatták le, és a többivel együtt szombaton bírálják el. A csapat tagjai a nemzetközi szinten jegyzett makói filmes, Czibolya Kálmán tanítványai.