2-es villamos

3 hónapja
Hajó Edina
Amikor nappali hőmérséklet tartósan 25 Celsius fok fölé emelkedik, az arra alkalmas trolibuszokon és villamosokon automatikusan bekapcsolja a központi klímaberendezéseket az SZKT.
5 éve
Szeged - Letöltendő szabadságvesztés várhat H. Csongorra, aki egy korábban elkövetett garázdaság miatt még megúszta felfüggesztettel. Rosszabbul is járhatott volna a 2-es villamos brutális utasa: ha november 20-án lejáró próbaideje előtt üt, felfüggesztett büntetését is le kellett volna ülnie.
5 éve
Szeged - Nem a szegedi villamosos eset volt az első, hogy az emberek közönye országos botrányt kavart. Pár hete a Blaha Lujza térre kiugrott szegedi fiatalember meztelen teste mellett is mindenki elment segítségnyújtás nélkül. A viselkedéskutató és a kriminálpszichológus szerint is sajnos ez a jellemző viselkedési forma.
5 éve
Munkatársainktól
Szeged - Feladta magát H. Csongor, a 2-es villamoson verekedő férfi, miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik. Mint megírtuk, péntek este többször megütött és rugdosott egy fiatalembert, mert az felszólította, hogy ne dohányozzon a járművön. Közel ötvenen utaztak a járaton, de csak egyvalaki próbált segíteni: egy 48 kilós, törékeny nő.