ÁGOTA

1 hónapja
Munkatársunktól
Számtalan színes programmal folytatódik az Ágota tábor, a ,,Tíz napos mennyország", az ország minden részéből érkezett több mint félezer résztvevő számára Doboz-Szanazugon, ahol gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeket látnak vendégül az Ágota Alapítvány önkéntesei.
3 hónapja
H.E.
Idén 23. alakalommal rendezik meg az ÁGOTA-tábort az állami gondoskodásban élő gyermekek számára. Július 18-31. között az ország minden részéről érkeznek gyerekek Doboz-Szana­zugra, ahol tíz napot töltenek.
3 hónapja
Hajó Edina
Szeged - Több ezer gyermek, szülő, nevelőszülő játszott és bulizott együtt az ÁGOTA Alapítvány és a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató által szervezett gyermek és családi napon a Zápor-tónál. A rendezvény fő célja, hogy közös élményt nyújtson a környékbeli és a nevelőszülőknél vagy lakásotthonokban élő gyermekeknek.
5 hónapja
H.E.
Saját történetével motiválta a családjukat nélkülöző gyermekeket Kótai Mihály az ÁGOTA Alapítvány gyermekkonferenciáján Szegeden. Bár a nap fő témája a drogprevenció volt, a profi ökölvívó világbajnok arról is mesélt, hogyan lehet a mély szegénységből küzdeni akarással kitörni.
6 hónapja
Az Ágota Alapítvány minden évben három alkalommal szervez képzést azoknak az önkénteseknek, akik hosszabb-rövidebb ideje karitatív szolgálatot teljesítenek. Ezen a hétvégén a Csongor Téri Közösségi Házban közel száz önkéntes vesz részt az ország minden részéről a kétnapos képzésen.