ajándékosztás

1 éve
A Mosolykommandó Alapítvány még november végén kezdett el a Facebookon adományokat gyűjteni: munkahelyi csapatok részére szólt a felhívásuk, a céljuk 80 szegedi, szeged környéki rászoruló nagycsalád megsegítése volt.
1 éve
Munkatársunktól
Nőkkel kapcsolatos örök férfikérdésekre keressük a választ. Peller Mariann műsorvezetőt (képünkön) arról kérdeztük, miért érzik úgy a nők a karácsonyi időszakban, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie.
2 éve
Lass Péter
A Gedói óvodába - ahová közel 200 gyerek jár - szállították tegnap Szeged óriás játékgyűjtő dobozát, amely plüssállatokkal, mesekönyvekkel és homokozószettekkel volt tele. A kosarakat percek alatt kiürítették a Gedóiba járó ovisok.
3 éve
Munkatársunktól
Először kapcsolódott Szeged a Jézuska-járat elnevezésű jótékonysági akcióhoz - az országos civil szerveződés célja, hogy hátrányos helyzetű gyermekek karácsonyi kívánságait váltsák valóra.
4 éve
Timár Kriszta
Csongrád megye - Kufárszintre süllyesztené a gyógyszerészszakmát, ha ismét megengednék a patikai ajándékozást - ez a véleménye Kőhegyi Ferencnek. A Csongrád Megyei Gyógyszerészkamara elnöke kedden kapta meg azt a kormányzatnak szánt javaslatcsomagot, amely többek között ezt is tartalmazza.
4 éve
Munkatársunktól
Csongád megye - Sorra gazdára találnak a Délmagyarország tárgynyereményei, amiket lapunk 105 éves születésnapja alkalmából sorsolunk ki hűséges előfizetőink között.
4 éve
Arany T. János-Kovács Kriszta-Timár Kriszta-Szabó C. Szilárd-Vida-Szűcs Imre
Púder és pink – idén ilyen színű a divatkövető családok karácsonyfája. Nem ez volt azonban a sláger: a fehér díszeket keresték a legtöbben barnával vagy ezüsttel kombinálva. A dekoratőr szerint a harmonikus karácsonyfára bármit tehetünk, ami színben illik az összképhez – legtöbbször éppen a szaloncukor az, amiből nem lehet megfelelő csomagolásút találni.