Alföldvíz Zrt.

6 hónapja
Kovács Erika
Hódmezővásárhely - A kútvölgyi fórumon panaszkodott a lakosság a vezetékes víz ízére és nyomására. Azt mondták, ha valaki nyitva felejti a csapot, akkor víz nélkül marad a falu. Az Alföldvíz azt válaszolta, hozzájuk erről az elmúlt 2 évben mindössze egy bejelentés érkezett Kútvölgyről.
7 hónapja
Szentesen sem megfelelő a csapvíz, olvasóink szerint büdös, sőt, van, ahol egyenesen ihatatlan a víz. Hasonló problémák már Csongrádon és Szegeden is felmerültek.
1 éve
Kovács Erika
Csongrád megye - Az Alföldvíz Zrt. szolgáltatási területén nem lesz vízkorlátozás. Negyedével több víz fogy ugyan a hőség miatt, de van elég vizünk. Ha kell, újabb vízbázisokat, víznyerőműveket is munkába állítanak.
1 éve
Kovács Erika
A büntetéssel együtt közel 30 ezer forintba kerül a csere, ha valaki nem gondoskodott megfelelően a vízórája téli védelméről, és az elfagyott. Egy 5 milliméteres résen egyébként naponta akár 32 köbméter víz is elfolyhat.
2 éve
Szlavkovits Rita
Tízszer annyian mentek el az Alföldvíz Zrt. ügyfélszolgálataira, amikor a közművek ingyenes bekötését bejelentette az államtitkár. Kiderült, hogy csak részben lesznek ingyenesek a bekötések, többért ezek közül már korábban sem kellett fizetni.
2 éve
Králik Emese
Csongrád - A frissen burkolt utcákat mintha a bosszantásukra vágnák fel a szolgáltatók - gyakran érzik ezt a lakosok. Csongrád polgármestere szerint pedig csak arról van szó, hogy nem lehet előre tudni, hol adja meg magát egy régi vezeték.