Hallgassa élőben!

állami gondozott

3 éve
H. E.
Vasárnap kezdődött az állami gondoskodásban élő fiatalok tíznapos országos találkozója Doboz-Szanazugban. A 22. alkalommal megrendezett Ágota Táborban idén 400, az ország minden területéről érkezett gyermek vesz részt.
5 éve
Salánki Zsófia
Sportversenyekkel, strandolással és lovas programmal is készült az a 250 önkéntes és 50 nevelő, akik a 20. ÁGOTA-táborban vigyáznak a hétszáz állami gondozásban élő és veszélyeztetett fiatalra Szanazugban. Kothencz Jánostól, az ÁGOTA Alapítvány alapítójától megtudtuk, nem csak a szórakozás a cél, hiszen terápiás programokat is szerveznek.
7 éve
Szeged - Az ÁGOTA integrációs napjára látogatott el Szegedre szombaton Herczegh Anita, Magyarország köztársasági elnökének felesége. A több száz főt vonzó eseményen nevelőszülők, gyerekek, civilek közösen alkottak hatalmas szívet a töltés oldalában.
8 éve
Szeged - Jövőre 12 év alatti fiatal nem kerülhet gyermekotthonba, nevelőszülőhöz kell őket irányítani. A szakember szerint a személyes törődést semmi sem helyettesítheti; Csongrád megyében közel kétszáz 12 éven alulit helyeztek el nevelőszülőnél. Bodor Jánosék 20 éve foglalkoznak gyermekekkel, 9-en már kirepültek, helyükbe másik 9 érkezett.
8 éve
Szeged - A december 1-jei városi közgyűlésen a szociális és gyermekvédelmi ellátásról szóló napirend tárgyalásakor már szóba került az Agyagos utcai Waltner Károly Otthon ügye.
Szakály Sándor: 1956 üzenete a 21. században is meghatározó
Az 1956-os forradalom és szabadságharc üzenete a 21. században is meghatározó és fontos.
Vilnius: hat-hétezer bevándorló várakozhat a fehérorosz határnál
A tárcavezető szerint azért nehéz megbecsülni a pontos számot, mert Fehéroroszország továbbra is migránsokat szállíttat be magához.
Novák Katalin: a magyar forradalom halálos sebet ejtett a kommunizmus nyugati illúzióján
A miniszter szólt a több mint ezer éves közös múltból táplálkozó magyar-bajor kapcsolatokról is.
Novák: a bajor CSU továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt
Mint mondta, a magyar és a bajor családpolitika sok elemében hasonló.
Török vadászrepülőgépek repültek át görög szigetek felett fokozva a térségbeli feszültséget
A két ország között régóta feszült a helyzet a tengeri határok kérdése miatt.
Tűzgömb húzott el Magyarország felett
Több szeizmológiai mérőállomás is rögzítette a bolida (tűzgömb) felrobbanásának jeleit.