Hallgassa élőben!

Állami Számvevőszék (ÁSZ)

22 dokumentumból egynél jelezett problémát a számvevőszék / 2 hónapja
Ötös skálán átlagosan 4,6-ra értékelte a Csongrád-Csanád megyei önkormányzatok korrupció elleni védettségét minap nyilvánosságra hozott jelentésében az Állami Számvevőszék. Domaszék a vizsgálat alapján gyengébben teljesített, így rossz minősítést kapott.
2 hónapja
Kiszombor és Csengele a 3-as osztályzatával kevésbé lóg ki a megyei települések sorából. A miértre keresve a választ Csengele polgármesterét, Tóth Tibort kérdeztük.
A bronzéremért küzdhet a Sopron a női kosárlabda Euroligában
A Sopron Basket 72-61-re kikapott a spanyol Salamancától a női kosárlabda Euroliga isztambuli négyes döntőjének a pénteki elődöntőjében.
A regisztráltak kétharmada már megkapta az oltást
Eddig 4 millió 219 ezer ember regisztrált az oltásra, kétharmaduk (66 százalék) már meg is kapta az oltást – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.
Lemond Raúl Castro kubai pártelnök, Fidel Castro öccse
Raúl Castro, a Kubai Kommunista Párt elnöke a párt 8. kongresszusának pénteki nyitónapján bejelentette, hogy lemond tisztségéről és átadja a vezetést egy fiatalabb generációnak.
Romániában gyorsul, de kifulladás jeleit mutatja az oltáskampány
Romániában a héten csaknem másfélszeresére emelkedett, péntekig megközelítette a 80 ezret a koronavírus ellen beadott vakcinák napi üteme.
Olaszország megkezdi csapatai kivonását Afganisztánból
A következő napokban megkezdődik a Kabulban és Herat térségében szolgáló, több mint nyolcszáz fős olasz kontingens kivonása Afganisztánból.
A válaszadók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene
A zenehallgatók 82 százalékát megnyugtatja a klasszikus zene a Liszt Ferenc Kamarazenekar megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint.