állás

6 hónapja
Az országban, így Csongrád megyében is folyamatosan csökken az álláskeresők száma, a munkanélküliség is. A 25 év alatti álláskeresőket és a munkáltatókat az uniós támogatású Ifjúsági Garancia Program is segíti.
1 éve
Kovács András
Csongrád megye - Szoftverfejlesztőt és mérnököt keresnek leginkább azok a munkaadók, akik részt vettek az SZTE Tavaszi Állásbörzéjén csütörtökön. Nem csak a végzős hallgatók érdeklődtek a lehetőségek iránt: volt, aki gyakornoki helyet keresett, más diplomamunkájához remélt témát, de akadt, aki zsebpénz-kiegészítéshez keresett ,,másodállást".
1 éve
Október 11-én ismét megnyitja kapuit az SZTE őszi állásbörzéje, ahol több mint 60 kiállító, köztük regionális vállalkozások, az ország legnagyobb cégei, valamint munkaerő-közvetítők és tanácsadók várják a látogatókat.
2 éve
Timár Kriszta
A sokgyerekes családok számára könnyebbséget jelentene, ha főállású szülőként az egyik felnőtt fizetést kapna az államtól. Jelenleg ugyanis 27 ezer forint jár havonta annak, aki otthon marad gyereket nevelni. Az ötlet megosztotta olvasóinkat.