állattenyésztés

6 hónapja
Imre Péter
Hatalmas siker volt a csütörtöktől szombatig tartó XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Vásárhelyen, a rendező Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítási centrumában. A zárónapon több 10 ezren látogattak ki a Kutasi úti kiállításra és vásárra.
6 hónapja
Imre Péter
Hódmezővásárhely - Focipálya nagyságú területen, három megye tenyésztőinek részvételével indult 1994-ben az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. Mára az ország legnagyobb tenyészállat-kiállítása lett, 170 ezer négyzetméteren várja a látogatókat.
6 hónapja
Imre Péter
Mintegy ötvenféle állat közül választják ki az ország legszebb haszonállatait május 9-én a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon.
7 hónapja
Kovács András
Nem kell feltétlenül hűtőben tárolni a tojást, kamrahőmérsékleten, 18 fok alatt is eláll. Jelöléséből sok mindent megtudhat a vásárló: kiderül, import vagy hazai, a tyúk ketreces vagy természetes tartású, de a megye és az üzem is beazonosítható.
1 éve
Imrényi Dániel
Emberi dolog, hogy a különlegességekhez vonzódunk, azonban az állattartás szaktudást és elővigyázatosságot igényel. Szakembereket kérdeztünk meg, melyek tartoznak a veszélyes állatok közé, és mire kell odafigyelniük a gazdáknak.
1 éve
Munkatársunktól
Idén 603 kiállító mutatkozik be a kiállításon. Tavaly 27 országból 60 ezren látogattak el a programra. A nézőszám a szervezők várakozása szerint most tovább növekszik. Antal Gábor kiemelte, számukra fontosak a fiatalok. Idén szervezetten, 1012 18 év alatti és 460 18 évesnél idősebb diák is kilátogat a kiállításra. Ők már a jövő agrárgenerációját jelentik.