angol nyelv

1 éve
Timár Kriszta-Szabó Imre
Csongrád megye - Az utolsó felvételi jelentkezési időszak tart most, amikor még nyelvvizsga nélkül lehet bejutni a felsőoktatásba: jövőre ehhez legalább egy középfokú nyelvvizsgára lesz szükség. Szakemberek szerint nem lehetetlen az iskolai órákon megszerezni az ehhez szükséges tudást, a mostani 17 évesek pedig már rendelkeznek annyi nyelvtudással, amennyit egy év alatt fel lehet fejleszteni a kívánt szintre.
1 éve
Timár Kriszta
Rendhagyó civilizációórákat tartanak a napokban a Madách-iskolában. A diákoknak egy Nagy-Britanniából érkezett pedagógus beszél Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország kultúrájáról, szokásairól.
1 éve
A szegedi gyerekeknek unatkozásra nincs okuk, hiszen az órák és a leckeírás után értékes programok várják őket a Szent-Györgyi Albert Agórában. Tíz szakkör már elindult a tanévkezdéskor, az ősz során még további ötöt indítanak.
2 éve
Sz.I.M.
Először szerepel idén az ünnepi könyvhét hivatalos kínálatában makói verseskötet makói kiadótól: Németh Ervin Havas fák közé szőtt életed című kötete a napokban jelenik meg az Angolsuli Kiadónál.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Újra akcióban Kajla: az országjáró vizsla természetjárásra hívja a családokat
Orbán Viktor: a mai penzum
Új fotót töltött fel Facebook-oldalára a kormányfő.
Tizenkét autóval nyitott tegnap a rakpart
Hétfőtől 400 új parkolóhelyet kaptak a szegediek, de mindegyikért fizetni kell.
Íme az ország tortája: a Curiositas lett a győztes
A Magyar Cukrászok Ipartestülete kihirdette az Magyarország tortája verseny győztesét. A 6 döntős közül Füredi Krisztián tortája, a Curiositas lett a nyertes.
Három hónap alatt több mint nyolcvan meccset játszott Udvardy Panna
A magyarok közül elsőként, a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően májusban kezdte újra a versenyzést.
Közel másfél millióan töltötték már ki a nemzeti konzultációs kérdőívet
A kérdések minden családot érintenek, az emberek ezért is mondják el szívesen a véleményüket – mondta Németh Szilárd honvédelmi miniszterhelyettes.
Budapesti férfi támadott meg egy nőt Móravárosban
A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a budapesti férfival szemben, aki tavaly áprilisban Szegeden szexuális erőszakot követett el egy nővel szemben. Arra kényszerítette, hogy eltűrje, amíg ő önkielégítést végez.