Hallgassa élőben!

Arad

2 éve
Idén március 28-30. között rendezik meg Aradon a GastroPan kiállítást, amelyen a nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldások és technológiák szakemberei, vállalkozói találkoznak.
2 éve
Arad, Szeged. Az Aradi Állami Filharmónia vasárnap tartotta évadnyitó hangversenyét: a műsoron Giuseppe Verdi A trubadúr című operája szerepelt, amit az aradi filharmonikusok a Szegedi Nemzeti Színház opera tagozatával koprodukcióban állítottak színpadra Bodolay Géza rendezésében, valamint Gyüdi Sándor, a színház zeneigazgatójának és a Szegedi Szimfonikus Zenekar igazgatójának vezényletével.
4 éve
Panek Sándor
DélmagyArchív 1910-1932: Az aradi vértanúk csontjai után évekig kutattak, mégis véletlenül kerültek elő. Az aradi mézeskalácsos nagyapja tudta jobban, hol volt a vesztőhely. Özvegy Steiner Ferencné családi kriptájában 40 évet töltöttek a csontok Aradon.
8 éve
Az aradi kutak vizével fogják keverni a hazaiakét, így csökkentik az arzén és a káros anyagok arányát Békés megyében és a Csongrád megyei Eperjesen. Az átvezetés körülbelül 2,1 milliárd forintba kerül, de ez is olcsóbb, mint a tisztítás. Magyar–román vegyes vállalat alakult, az építés jövőre kezdődik.
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Czeglédy Csaba mindent tagad
Gyurcsányék költségvetési csalással vádolt házi ügyvédje koncepciós pert emleget.
„Kihordtam daganattal a babám” – Sírva készül műtétjére a magyar rapper barátnője
Young G kedvese, Mészáros Norina a tervek szerint június 22-én fekszik kés alá. Kioperálják belőle a daganatot.
Hivatalos: Buffon visszatért első klubjához
Az olaszok ikonja a Serie B-ben folytatja.
Átadták a felújított dísztermet Csongrádon - Fotók
Megújult a város egyik szimbólumának számító közösségi tere, a Művelődési Központ és Városi Galéria Magyar Király díszterme.
Palkovics: meg kell erősíteni a magyar tulajdonú vállalkozásokat
A nemzetközi nagyvállalatok jelenlétének legfontosabb hozadéka a versenyképes technológiák térnyerése Magyarországon.
Bale vezérletével nyertek
Négyre növelte pontjai számát a 16. labdarúgó-Európa-bajnokság A csoportjában Wales, miután 2–0-ra legyőzte Törökország együttesét.Törökország, amelynek válogatottja a torna legfiatalabb átlagéletkorú csapata, az Eb nyitómérkőzésén tükörsima 3–0-s vereséget szenvedett az olaszoktól.