autó

1 hete
Hamarosan itt az év vége, lassan már elkezdhetjük megtervezni a jövő évi költségeket, már ami az autópálya használatot illeti. Elmondjuk, melyek azok a matrica típusok, amiket érdemes már év elején megvenni.
a vírus hatására / 3 hónapja
A jelentős csökkenés alapvetően a koronavírus-járvány számlájára írható. Erre utal, hogy júniusban a visszaesés már csak 16 százalékos volt – 94 600 eladott autóval -, míg májusban még több mint 45 százalék.
Szponzorált tartalom 
Érdekességek a tojásról, amit nem biztos, hogy tudtál
Új brit nagykövet: a cél az együttműködés erősítése Magyarországgal (videó)
Várakozással tekint a közös munkára és eredményekre.
Születésének 150. évfordulóját ünnepelték
Monografikus igényű tanulmánykötet kiadásával zárta a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum névadójának, a neves festőművész születésének 150. évfordulója alkalmából rendezett másfél éves eseménysorozatát.
A szegedi írókat és költőket ünnepelték – Fotók
Több mint két évtizedes hagyományához híven idén is műsoros összeállítással ünnepelte a szegedi dráma és próza ünnepét a Dugonics Társaság és a Szegedi Írók Társasága.
200 napig nem találkozhattak, most újra megölelhette egymást az idős pár (videó)
Több mint kétszáz napig nem találkozhatott személyesen egy idős amerikai házaspár, múlt csütörtökön azonban újra megölelhették egymást. Megható videó!
Megpróbált megszökni a börtönből a dán tengeralattjárós kéjgyilkos (videó)
Bombával fenyegetőzött, úgy próbált megszökni Peter Madsen dán feltaláló, a tengeralattjárós kéjgyilkos. Nem sikerült a terve, elfogták.
A visegrádi országok alkotásaiból nyílt kiállítás Vásárhelyen – Fotók
V4 Keramia Art címmel Közép-Európa kortárs kerámiaművészeti törekvéseit mutatja be a vásárhelyi Tornyai János Múzeumban kedden nyílt és december közepéig látogatható izgalmas tárlat.