autókereskedés

9 hónapja
Suki Zoltán
A karonülő csecsemőkön át a meglett emberekig, mindenki kíváncsi volt az idei algyői Sun City Tuning Találkozóra, amelyik már a kilencedik volt. Akinek felment a vérnyomása a felspécizett autók látványától, az akár azonnal csökkenthette is a nyomást, mert véradás is volt a szuperverdák mellett.
2 éve
A német járműgyártó 149 100 autót adott el az év első hónapjában, ami több mint 20 százalékos bővülés a tavalyi év azonos időszakához képest.
3 éve
Kovács András
Genf, Szeged - A Peugeot 3008-as lett a 2017-es év autója, a második az Alfa Romeo Giulia, harmadik a Mercedes-Benz E osztály. Az eredményt hétfő délután a Genfi Autószalonon hirdették ki - előzetesen olvasóink is szavazhattak, de náluk csak ötödik lett a győztes.
3 éve
Szabó Imre
Makó - A város szélén, de lakott területen belül működik az a használt autókkal foglalkozó vállalkozás, amelyre panaszkodik egy olvasónk. A cég vezetője szerint ez csak akadékoskodás.
3 éve
Magyarországon az új forgalmi engedélyek többségét használt autókra állítják ki. Kevesen engedhetik meg maguknak az új autót. Tervezi lecserélni autóját? Mennyit szánna a következő használt gépkocsira?
Újra látogatható a római Colosseum
Egyszerre 14 embert engednek be, majd 15 percenként egy újabb csoportot, kizárólag kísérettel.
Mindig az újdonságok érdekelték
Szeged napja alkalmából Szeged sportjáért elismeréseket kaptak összesen négyen.
Szlovéniában negyedik, Horvátországban második napja nincs új fertőzött
Szlovéniában negyedik, Horvátországban második napja nem regisztráltak új koronavírus-fertőzöttet – hangzott el a válságstábok hétfői sajtótájékoztatóján.
Szerdán tárgyalnak a veszélyhelyzet megszüntetéséről
Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten.
A hősökre emlékeztek A Vitézi Rend tagjai
Több település világháborús emlékművéhez is virágot vitt vasárnap, a hősök napján a Vitézi Rend két tagja, Détár Zoltán, Csongrád megye vitézi hadnagya és Sándor János András dél-alföldi székkapitány.
A babaváró támogatásból még mindig főként ingatlant vásárolnak vagy felújítanak
A koronavírus járvány miatt elrendelt jelenlegi veszélyhelyzetben ráadásul igényelni is egyszerűbb a támogatást.