Hallgassa élőben!

autókereskedés

1 éve
Suki Zoltán
A karonülő csecsemőkön át a meglett emberekig, mindenki kíváncsi volt az idei algyői Sun City Tuning Találkozóra, amelyik már a kilencedik volt. Akinek felment a vérnyomása a felspécizett autók látványától, az akár azonnal csökkenthette is a nyomást, mert véradás is volt a szuperverdák mellett.
3 éve
A német járműgyártó 149 100 autót adott el az év első hónapjában, ami több mint 20 százalékos bővülés a tavalyi év azonos időszakához képest.
4 éve
Kovács András
Genf, Szeged - A Peugeot 3008-as lett a 2017-es év autója, a második az Alfa Romeo Giulia, harmadik a Mercedes-Benz E osztály. Az eredményt hétfő délután a Genfi Autószalonon hirdették ki - előzetesen olvasóink is szavazhattak, de náluk csak ötödik lett a győztes.
4 éve
Szabó Imre
Makó - A város szélén, de lakott területen belül működik az a használt autókkal foglalkozó vállalkozás, amelyre panaszkodik egy olvasónk. A cég vezetője szerint ez csak akadékoskodás.
Az e-hulladék nem szemét - többszázan éltek a leadás lehetőségével a hétvégén
Hűtők, mosógépek, informatikai és háztartási gépek tömegétől szabadultak meg a szegediek a szombat délelőtti, elektronikai hulladékgyűjtésen: csaknem négyszázan keresték fel az Etelka sor végében található Autós tanpályát, ahol Kothencz János önkormányzati képviselő kezdeményezésére alakított ki alkalmi gyűjtő helyet a Multigrade Környezetvédelmi Kft.
Ma van apák napja – a magyarok jó kapcsolatot ápolnak az apjukkal
A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) készített felmérést apák napja alkalmából.
Russell Crowe filmstúdiót építene Ausztráliában
Az Oscar-díjas színész évek óta gondolkodik rajta, miként tudná összekapcsolni a helyet, ahol él és a munkáját.
A jövő évi költségvetés leghangsúlyosabb eleme a gazdaság-újraindítási akcióterv
Ez lehetővé teszi, hogy mindenki talpra tudjon állni.
Gyémántláz tombol egy afrikai faluban
Az egész országból érkeznek szerencsét próbálók, akiket az sem tántorít el az ásástól, hogy egyelőre nem lehet tudni, milyen ásványokról van szó.
Kocsis Máté: minden eddiginél dinamikusabb gazdasági növekedést várunk
Ha a növekedés meghaladja az 5,5 százalékot, akkor az embereket segítő példátlan gazdasági intézkedések jöhetnek.