autókereskedés

1 hónapja
Suki Zoltán
A karonülő csecsemőkön át a meglett emberekig, mindenki kíváncsi volt az idei algyői Sun City Tuning Találkozóra, amelyik már a kilencedik volt. Akinek felment a vérnyomása a felspécizett autók látványától, az akár azonnal csökkenthette is a nyomást, mert véradás is volt a szuperverdák mellett.
9 hónapja
Kovács András
Gyorsan és egyszerűen lekérdezhető a rendszám alapján a megvásárolni kívánt használt autó minden fontos adata, benne a korábbi kilométeróra-állásokkal. A január végéig tesztüzembe működő rendszer már most nagyon hasznos és felhasználóbarát - mi élesben próbáltuk ki, és meglepődtünk, mi mindent ,,lát".
1 éve
A német járműgyártó 149 100 autót adott el az év első hónapjában, ami több mint 20 százalékos bővülés a tavalyi év azonos időszakához képest.
2 éve
Kovács András
Genf, Szeged - A Peugeot 3008-as lett a 2017-es év autója, a második az Alfa Romeo Giulia, harmadik a Mercedes-Benz E osztály. Az eredményt hétfő délután a Genfi Autószalonon hirdették ki - előzetesen olvasóink is szavazhattak, de náluk csak ötödik lett a győztes.
2 éve
Szabó Imre
Makó - A város szélén, de lakott területen belül működik az a használt autókkal foglalkozó vállalkozás, amelyre panaszkodik egy olvasónk. A cég vezetője szerint ez csak akadékoskodás.
2 éve
Magyarországon az új forgalmi engedélyek többségét használt autókra állítják ki. Kevesen engedhetik meg maguknak az új autót. Tervezi lecserélni autóját? Mennyit szánna a következő használt gépkocsira?