autóvezetés

10 hónapja
Kovács András
Egyre több az utakon a környezetet jobban kímélő hibridautó, de a tisztán elektromos meghajtású kocsi sem ritka már. Vásárlásukat az állam nálunk is támogatja, elterjedésüket a töltőhálózat kiépítettsége, a kis hatótávolság és a magas ár fékezi. A jövő azonban mindenképpen a zöldautózásé, s ezt jelzi az is, hogy Győrben már villanymotort is gyárt az Audi, hogy utána beszerelje a Brüsszelben készülő e-tronba.
11 hónapja
Kovács András
Hiába kényezteti el az autósokat az enyhe és hosszú ősz, a téligumicserének már eljött az ideje. Ne várjuk meg az első hópelyheket, mert könnyen előfordulhat, hogy nem kapunk megfelelő időpontot a gumiszerelőktől. A szakma szerint a 7 fokos határ nem kőbe vésett, fontosabb, hogy időben váltsunk.
1 éve
Süli Róbert
A zsombói Farkas Zsolt 14 évesen már roncsderbifutamokon indult. Jelenleg autókrosszbajnokságon szerepel, és idén szeretne a dobogóra kapaszkodni. Nagyinterjú-sorozatukban a 33 éves családapával autószerelés közben beszélgettünk.
1 éve
Kancsár Tímea
Az igazat megvallva, drágám, köpök rá - az Elfújta a szél alkotói ezért a mondatért büntetést kaptak, de mi ma már a kocsiban is cifrább kifejezéseket zúdítunk egymásra. Vajon ezt is lehet ,,művészien" csinálni?
1 éve
Kovács András
Radikális stílusváltáson esett át a szeptember óta rendelhető Peugeot 5008-as. A helykínálat pazar, 7 üléssel is kérhető, a műszaki alapok az Év Autója díjnyertes 3008-astól származnak. A GT pedig nagyon megy.