Hallgassa élőben!

baseball

baseball / 8 hónapja
A Los Angeles Dodgers nyerte az észak-amerikai profi baseball-ligát (MLB), miután a nagydöntőben, a World Seriesben 4-2-es összesítéssel jobbnak bizonyult a Tampa Bay Rays együttesénél.
8 éve
Hódmezővásárhely - Inning, bázis, shortstop, hazafutás. Sportszakkifejezések, amelyek talán első hallásra furcsán hangzanak, még a Hódtói Sportcsarnokban is. De nem szombaton, amikor is hat csapatos nemzetközi utánpótlás baseball teremtornát tartottak a vásárhelyi létesítményben.
9 éve
Szeged - Alakul a szegedi baseballcsapat, a Szeged Braves: a keménymag már összeállt, a 20 éves Mészáros Ágnes keze alatt pedig tovább formálódik. Jelenleg folyamatosan edzenek, jövőre pedig már az országos bajnokságon is indulnának.
1
Ismét lehet Regisztrálni a bringákat
Ez érdekes! Vészjelzést küldött a megtámadott paradicsom
Új kutatás igazolta, hogy a növények is rendelkeznek saját idegrendszerrel.
Öt koncerten hallhatók Liszt és Dukay művei
A rendezvény szervezői augusztus 27. és 29. között várják a közönséget.
Tánccal, operettel és hideg fröccsel kezdték az ünnepet – Fotók
Az algyői templom védőszentjének, Szent Annának az ünnepéhez – július 26. – közel eső hétvégén minden évben háromnapos programkavalkádot rendeznek a Tisza-parti községben.
Az Őszi Tárlat színei
A műfajok és színvilágok közötti párbeszédet mutatta be Képiró Ágnes művészettörténész az Alföldi Galéria földszinti termeiben tegnap délután. A 67. Vásárhelyi Őszi Tárlat augusztus végéig látogatható.
Maradtak ösztöndíjas helyek a Mezgőzadasági Karon
A Szegedi Tudományegyetem jogász képzésére könnyebb, orvosképzésére viszont nehezebb volt idén bekerülni, mint tavaly, legalábbis a ponthatárokból ez derült ki. A legmagasabb pontszámok idén is a tanárszakokon alakultak ki. Összesen több mint hatezer hallgató kezdheti meg szeptembertől tanulmányait az intézményben.