belvárosi mozi

7 hónapja
Hajó Edina
Bár eredetileg úgy tervezték, amíg lehet, üzemel a Csőke József terem a Belvárosi mozi felújítása alatt, mától a Délvidék Házban vetítenek csak. A mozi majd 100 éves épületének korszerűsítését ma kezdik.
11 hónapja
Szeged - A román filmgyártás három friss, többszörösen díjazott alkotását és a román filmművészet két korábbi művét nézhetik meg a szegediek november 16-18. között. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal láthatja a közönség a Belvárosi moziban.
11 hónapja
Munkatársunktól
A Metropolitan idei szezonjának kínálatából sem hiányozhat a kortárs opera: Nico Muhly Marnie című operáját 2017-ben mutatták be az Angol Nemzeti Operában, és ma este 7 órától láthatja a közönség elő közvetítésben Szegeden, a Balvárosi moziban.
11 hónapja
Munkatársunktól
Világsztár páros lép színpadra Puccini operájában, A Nyugat lányában, amelyet épp a New York-i Metropolitanben mutattak be annak idején Toscanini vezényletével - az élő közvetítést ma 19 órától láthatja a közönség Szegeden, a Belvárosi moziban.
11 hónapja
T. R.
Szeged - Az engedélyek már megvannak, a közbeszerzést viszont még nem írták ki a Belvárosi mozi komplex felújítására. A tervek szerint 7 hónapig tartó, több száz milliós fejlesztéshez a jövő évnél előbb nem fognak hozzá, de a Zsigmond Vilmos Filmfesztivált így is megtartják május végén.