bérlakás

6 hónapja
Munkatársunktól
Fontos és sokakat érintő lakossági lakástámogatási változás lépett életbe július közepétől: a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, vagy adó-visszatérítési támogatás igénylése esetén az érintett ingatlan vállalkozás székhelyeként is bejelenthető, ha az igénylő nyilatkozata alapján megfelel a csekély összegű támogatásokra vonatkozó európai uniós szabályoknak.
7 hónapja
Kiss Anna
Kormányzati forrás segítségével 13 lakást alakított ki az algyői önkormányzat az egykori zöld iskolában, amelyeket a helyi fiatalok között osztottak szét pályázat útján. Csütörtökön kapták meg a kulcsokat otthonaikhoz.
1 éve
Teljesen felszerelt lakásokat és képzéseket kapnak a nagyközségben élő, illetve ott letelepedni szándékozó 18 és 35 év közötti fiatalok. Az uniós projekt az ifjúság helyben tartását szolgálja.
1 éve
Az IKV Zrt. idén másodszorra írt ki pályázatot önkormányzati tulajdonban álló garzonlakások bérbeadására fiatalok részére. Péntek délelőtt hirdettek eredményt. November végén még 45 lakás "kel el" szociális helyzet alapján.
szponzorált tartalom
Új műsorral jelentkezik Várkonyi Andrea
Hatvan éve először nem halt meg biciklis vagy gyalogos Helsinkiben
A finn fővárosban a tavalyi volt az első ilyen év.
Baleset Makón - fotók
Egy személy sérült meg amikor két jármű ütközött Makón.
Hűtőkocsiból kerültek elő migránsok a bolgár-román határon
A menetlevél szerint az üres hűtőkocsi Olaszországba tartott, de az átvizsgáláskor 15 férfi került elő egy rejtekhelyről.
Fölmentették a szentesi jegyző elleni kézigránátos merénylettel vádolt férfit
Jogerősen felmentette a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a férfit, aki ellen a szentesi jegyző sérelmére 2006-ban elkövetett kézigránátos merénylet miatt indult eljárás.
Újabb lövöldözés volt Thaiföldön
Egy ember életét vesztette, egy másik megsebesült, amikor egy fegyveres tüzet nyitott egy bangkoki bevásárlóközpontban.
Összeállt a Magyar Mozgókép Szemle teljes programja
59 filmet nézhet meg a közönség igen kedvező áron.