bérleti díj

3 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - Duplájára nőtt áprilistól az önkormányzati bérlakások bérleti díja Vásárhelyen - az emelés a szociális lakásokra nem vonatkozik. A tarifa ugyan még így is a piaci ár alatt marad, de sokaknak komoly gondot jelent kifizetni. Közben a művészlakások esetében visszakozott a város.
3 éve
Dombai Tünde
Szeged - Új koncepcióval keres bérlőket a felújított önkormányzati lakásoknak az IKV. Piaci bérleti díjért lehet hozzájuk jutni, de a bemutatás napján gyér érdeklődés mutatkozott.
3 éve
Szabó Imre
Makó - Nem lesz drágább az élet jövőre Makón, legalábbis a helyben fizetett díjak miatt. Bár találtunk olyat, ami csekély mértékben emelkedik, a legtöbb változatlan marad, sőt olyan is lesz, ami megszűnik.
3 éve
Arany T. János
Szeged - Szegeden is egyre népszerűbb az Airbnb közösségi szállásfoglaló oldal. A lapunknak nyilatkozó bérbeadónak nem éri meg, mert kevés a vendég a városban. Ha valaki sokat utazik és nem szereti a szállodákkal járó kötöttségeket, annak igazi aranybánya az Airbnb.
szponzorált tartalom
MVM EDISON 2020 – Verseny az innovatív megoldásokért
Gulyás Gergely: túl tudtunk élni, mert túl akartunk élni (videó)
Trianon tanulsága, hogy a nemzet még az országnál is fontosabb – mondta Gulyás Gergely a Rákóczi Szövetség budapesti megemlékezésén, a Szentháromság téren. A Miniszterelnökség vezetője szerint az első száz év próbáját kiálltuk. Az előttünk álló évszázad feladata, hogy megmaradjunk és erősödjünk – tette hozzá.
A honosítás volt a nemzetpolitika legfontosabb tette
Nemzeti színű szalagokkal emlékeztek a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal munkatársai a trianoni békediktátum 100. évfordulóján.
Újabb kínai várost hódított meg a magyar okos parkolási rendszer
Immár két kínai városban is magyar fejlesztésű okos parkolási rendszert használnak.
Utcanevek az elcsatolt részekről
Máramarosi, Rozsnyói, Iglói, Lőcsei – többek közt ilyen és ehhez hasonló területek emlékét őrzik a megyeszékhely utcái.
Különleges építményre bukkantak a mexikói dzsungelben
A tudósok szerint tömeges rituális rendezvényekhez használták.
A magyar nemzet megcsonkítva is erős
Csendes megemlékezésen idézték fel Trianon 100 évvel ezelőtti eseményeit és annak következményeit Sándorfalván. A résztvevők egy-egy szál virágot vittek az emléktáblához.