bérleti díj

2 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - Duplájára nőtt áprilistól az önkormányzati bérlakások bérleti díja Vásárhelyen - az emelés a szociális lakásokra nem vonatkozik. A tarifa ugyan még így is a piaci ár alatt marad, de sokaknak komoly gondot jelent kifizetni. Közben a művészlakások esetében visszakozott a város.
2 éve
Dombai Tünde
Szeged - Új koncepcióval keres bérlőket a felújított önkormányzati lakásoknak az IKV. Piaci bérleti díjért lehet hozzájuk jutni, de a bemutatás napján gyér érdeklődés mutatkozott.
2 éve
Szabó Imre
Makó - Nem lesz drágább az élet jövőre Makón, legalábbis a helyben fizetett díjak miatt. Bár találtunk olyat, ami csekély mértékben emelkedik, a legtöbb változatlan marad, sőt olyan is lesz, ami megszűnik.
3 éve
Arany T. János
Szeged - Szegeden is egyre népszerűbb az Airbnb közösségi szállásfoglaló oldal. A lapunknak nyilatkozó bérbeadónak nem éri meg, mert kevés a vendég a városban. Ha valaki sokat utazik és nem szereti a szállodákkal járó kötöttségeket, annak igazi aranybánya az Airbnb.
3 éve
K. G. G.
Nem fogadta el az új bérleti díjról szóló szerződést az a 25 pavilonos kereskedő a Cserepes soron, akik bérletét korábban felmondta a piacvezetés, majd visszavonta azt. Az újabb 30 napos türelmi idő végén most újból felmondták a pavilonosok bérletét. Közben az elégedetlen kereskedők szószólója, Szabó Bálint kibérelt egy pavilont a Cserepes soron.