beruházás

1 éve
Munkatársunktól
Hódmezővásárhely - Két hónap alatt, saját forrásból, pontosan 205 millió forintból újíttatta fel Vásárhely 1098 méter hosszan a Bodzási utat a 47-es északi elkerülőjétől a Zrínyi utca végéig - közölte csütörtökön a helyszínen tartott sajtótájékoztatón Benkő Zsolt (Fidesz- KDNP).
1 éve
Hajó Edina
Szeged - Oktatási centrum épül a Kossuth Lajos sugárúton, amelyben elsősorban külföldi orvostanhallgatókat oktatnak majd. Egy több mint 100 éves épületet újítanak fel, amely korábban óvodaként működött.
1 éve
Hódmezővásárhely - Hulladékudvart épít az önkormányzat Hódmezővásárhelyen. Erre még az előző városvezetés idejében nyertek 340 millió forintot. A beruházás az állatvásártér mögött valósul meg. A lakosság ingyen viheti majd oda az elektronikai hulladékokat vagy például a kiürült festékesdobozokat.
1 éve
Szabó Imre
Magyarcsanád - Fél évszázada nem volt olyan fontos beruházás a Magyarcsanádhoz tartozó Bökényen, mint ami most zajlik: szilárd burkolatot kap a minitelepülést a 43-as főútvonallal összekötő út. Ez izgalmas turisztikai beruházások előtt nyitja meg a lehetőséget - mondja a polgármester, Farkas János.