Biopolisz

8 éve
Szeged - Póda Jenő szerint Botka László nem állta ki a Fidesz-KDNP frakció próbáját. Bizottsági tagokról és tanácsnokokról ma nem döntenek. A 2-es villamossal kapcsolatban tartózkodni fog a Fidesz-KDNP. Közgyűlés online!
9 éve
Szeged - Bontással kezdődik, út- és közműépítéssel folytatódik az elmúlt évtizedek legjelentősebb szegedi egészségügyi beruházásának előkészítése. A jelenlegi 410 ágyas új klinikát átalakítják, miközben mellette felhúznak egy 265 ágyas tömböt.
9 éve
Szeged - A Biopolisz Szegedi Innovációs Szolgáltató Kft. és a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület először adta át a legjobb innovatív ötletért díjat a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.
9 éve
Szeged - Mozgásszervi betegségek kezelésére, fájdalomcsillapításra, szív- és érrendszeri betegségek kezelésére alkalmas medicinákat is gyártanak majd 2012-től Szegeden. A Goodwill Biotechnológiai Klaszter Kft. átadta azt a Cserzy Mihály utcai inkubátorházat, amely a gyógyszeripar alapjául szolgál, és Kelet-Közép-Európa biotechnológiai központjává teheti a várost.
11 éve
Szeged - Öt éve alakult meg Szegeden a biopoliszkonzorcium és a hasonló nevű, szellemi alkotások piaci értékesítésével foglalkozó cég. A kedvezőtlen gazdasági és pályázási körülmények miatt az előrehaladás szerényebb, mint remélték. Az ellenzék szerint megbukott a program, és a biopoliszból biofalu lett.
1