Bohács Zsolt

5 éve
Segesvári Csaba
Szeged - Márciusi kampánymajálist tartottak vasárnap a Szent István téren a fideszesek: ingyenlángossal, ingyenpalacsintával és ingyenteával csábították a sétálókat. Bohács Zsolt, a szegedi 1-es körzet kormánypárti képviselőjelöltje szerint programjára „nem csak elvakult jobboldaliak jöttek".
5 éve
Szeged - Jogsértő Bohács Zsolt, a Fidesz–KDNP országgyűlésiképviselő-jelöltjének választási plakátja Újszentivánon – állapította meg a helyi választási bizottság. Bohácsnak ma 12 óráig el kell távolítania az út felett kifeszített politikai hirdetményét.
5 éve
Munkatársunktól
Szeged - B. Nagy László (Fidesz) szegedi képviselő, megyei kormánymegbízott tavaly nem szólalt fel a parlamentben. B. Nagy ebben a ciklusban, 2010. május 14-e óta háromszor beszélt az Országgyűlésben, összesen 8 percben.
5 éve
December 31-én, kedden 11 órakor eldördül a startpisztoly Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum előtti területen, és minden bizonnyal népes futócsapatot startoltatnak majd el a szervezők. Óévbúcsúztató futás néven rendeznek közös kocogást, az esemény ingyenes.
5 éve
Munkatársunktól
Szeged - Székekkel és ágybetétekkel ajándékozta meg karácsonyra a szegedi Dr. Waltner Károly Otthon fogyatékossággal élő lakóit Bohács Zsolt fideszes országgyűlési képviselő csütörtökön.
5 éve
Szeged - A jövő év január 1-jétől a kormány bevezeti a gyed extrát, erről tartott sajtótájékoztatót Bohács Zsolt fideszes országgyűlési képviselő és Pocsai Blanka önkormányzati képviselő.
6 éve
Csongrád megye - A hatékonyabb, gyorsabb és a lakossági igényeket szem előtt tartó útfelújítások érdekében a nemzeti fejlesztési miniszter minden megyében útügyi biztost nevezett ki a rekonstrukciós munkák koordinálására.
6 éve
Szeged - Pénteken biztosan újratárgyalja a szegedi városi közgyűlés a biomassza-erőmű építéséről és a termálvíz használati meleg vízként történő hasznosításáról szóló előterjesztést, amelyet sürgősséggel nyújtott be Ménesi Imre szocialista képviselő.
Bőrt igényeltek a vulkánkitörés égési sérültjeinek
Összesen 1,2 millió négyzetcentiméter bőrre lehet még szükség.
Ma is kelendő Erdélyben a könyv
A képernyők uralta világban azért mégiscsak közkedvelt maradt a nyomtatott írásmű.
Az év párosjátékosa lett Babos Tímea
A WTA öt kategóriában díjazta 2019 legjobbjait.
A legmodernebb ultrahangot adományozták a Gyerekklinikának
7 millió forintos ultrahangot kapott a SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ, a modern eszköz szerdán szolgálatba is állt.
Roham indult a 2020-as éves e-matricákért
A megyei és országos éves matricákból 18 százalékkal több fogyott, mint tavaly.
Ennyit még soha az életben nem kerestek baseballjátékosok
Stephen Strasburg átszámítva 10,4 milliárdot keres majd, de csak egy napig élt a rekordja, mert Gerrit Cole elé még durvább szerződést raktak.