Bor tér Szeged

2 éve
K. A.
Szeged - Több festéket az ajtóra főcímmel és Esélyegyenlőséget a férfiaknak alcímmel szerveződhetne Facebook-csoport, a szerdán nyílt szegedi Bortér legkisebb helyiségeinek megkülönböztető arculata kapcsán. Villámcsődületről, tüntetésről nincs információnk, de sok van még hátra a rendezvényből.
2 éve
Impozáns szüreti karnevállal, 114 borásszal, 35 kézművessel, gasztronómiai különlegességekkel és rengeteg zenei programmal veszi kezdetét ma délután a hetedik Bortér.
2 éve
Rekord mennyiségű borászattal várja vendégeit az idén már hetedik Bortér. Az őszi bormustra immáron 114 borászatot vonultat fel, jövő szerdától vasárnapig Tokaj-Hegyaljától Villányig az összes hazai borvidék képviselteti magát.
Elkészült az e-töltőoszlop Bordányban
Elkészült a felfestés is, és már egy ideje használható a Homokhátság első, elektromos üzemű autók töltésére alkalmas váltóáramú, két­­állásos töltőoszlopa a bordányi faluház parkolójában.
A jövő hét elején kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt
A késelő diák édesapja meglátogatta a tanárnőt és csaknem egy órán át beszélgettek.
Fenyegetést jelentenek a nemzeti parkokra a betolakodó állatfajok
Megtizedelhetik a parkok vadvilágát, károsíthatják a természetes ökoszisztémákat.
Januártól teljes kapacitással működik a repülőgépgyár
A Fusion mellett a négyüléses orosz Il-103 típusú repülőgép gyártásának előkészítése is megkezdődik.
Elveszítette veretlenségét a Juventus
A Lazio otthon 3-1-re legyőzte a 69. perctől emberhátrányban játszó Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.
Tíz év alatt 54 százalékkal nőtt a magyar reálbér
A növekedés döntő része az utóbbi 5 évnek köszönhető.