Cigány Nemzetiségi Önkormányzat

4 éve
Imre Péter
Ajtai Klaudia ügyvéd, ifj. Matyi Sándor rendőrnyomozó szeretne lenni - roma származásuk miatt azonban tanulmányaik során is meg kell küzdeniük az előítéletekkel. Diákmunkával, a pályázati lehetőségek megtalálásával segít nekik a nemzetiségi önkormányzat.
4 éve
Bakos András
Derüljön ki, melyik pályázat miért nyer, a többi miért nem! - kérte az Országos Roma Önkormányzattól a szegedi cigányvezető. Végül az sem derült ki, kihez címezheti ezt a levelet.
5 éve
Munkatársunktól
Szeged - 1620 eurót adományozott a szegedi és a dorozsmai roma tanodának a brüsszeli központú Európai Asszonyok Segélyszervezet.
5 éve
Szeged - Közmeghallgatást tart a Szegedi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat szerdán 16 órától a Roma Tanodában (Rákóczi utca 11.).
6 éve
Imre Péter
Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat tegnap, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban rendezte meg a Cigány–magyar ki mit tud? elnevezésű tehetségkutató versenyt.
1
Megjelent az Omega új lemeze, a Testamentum
Csütörtöktől lehet megvásárolni országszerte és egyes benzinkutaknál.
Átadták Az év legsikeresebb szerzője díjakat
Könyveiket a legnagyobb példányszámban vásárolták meg az elmúlt évben és akik maguk is sokat tettek kötetük népszerűsítéséért.
Magyar tudós vezetésével szimulálják az első létformák kialakulását
A kísérlet annyira újszerű, hogy modernizálni kell hozzá a kísérleti eszközöket.
A győzelemtől erősödött a nemzeti öntudat – a londoni 6-3-ra emlékezik az Aranycsapat Testület
Ezen a napon, 1953. november 25-én lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatott és az Aranycsapat 6-3-ra legyőzte Angliát.
Bíró Blanka: ebben a helyzetben minden meccs ajándék
A legfontosabb cél most az lehet, hogy minél több mérkőzést tudjanak játszani, mert ez azt bizonyítaná, hogy minden körülmény rendben van.
Kémkedés miatt négy év börtönbüntetésre ítéltek egy tajvani tudóst Kínában
Szabadságvesztés mellett két évre megfosztotta a politikai jogaitól és elkobozták személyes vagyonát.