Csanytelek

7 hónapja
M.A.
Befejeződött a hűtőház és tá­rolótér kialakítása a helyi Agrár-Ipari parkban, az új helyet a műszaki átadás-átvételi eljárás lezárásával és a használatba vételi engedély megszerzésével birtokba veheti a település önkormányzata.
9 hónapja
Majzik Attila
Pályázati forrásból építettek hűtőcsarnokot Csanyteleken.A polgármester azt reméli, az új beruházás hosszú távon a helyben maradást is segíti.
9 hónapja
Bakos András
Csanytelek - A függöny felmegy a padlófűtéssel ellátott helyiségben, kényelmes irodai székeken ülő emberek előtt, az üveg túloldalán, szemmagasságban húzódik a víz szintje. Benne vízimadarak szedegetnek. Ilyen körülmények között sem könnyű jó természetfotót készíteni - tapasztalta Török János kollégánk.
9 hónapja
Majzik Attila
Az utóbbi öt évben született gyermekeknek ültettek fákat a csanyteleki sportpályán anyák napján. A ligetben idén ötven fa kapott helyett, de a kezdeményezést jövőre is szeretnék folytatni.
Kiszámoltuk, hányan nem dolgoztak a kommunista szombaton – DÉLÉP annó 1978
Újragondolt Annó rovatunkban megfejtettük a DÉLÉP időutazó feladványát és Somogyi Károlyné fotója mellé kiderítettük, a mamut építővállalatnál mennyivel több irodai munkás volt, mint fizikai.
Kórházba szállították Peter Pellegrini szlovák miniszterelnököt
Magas lázzal járó felső légúti fertőzése van.
Jelmezverseny, tombola és zsákbamacska a plébániai farsangon – Fotók
Minden évben, Hamvazószerda előtti hétvégén rendezi meg a Szeged-Felsővárosi Szent Miklós Plébánián az egyházközség gyerekeknek és családoknak a plébániai farsangot.
Csaknem 2600 közreműködővel rendezik meg a nagyszabású táncháztalálkozót
Ez az UNESCO-listán szereplő és hungarikumnak nyilvánított táncház módszer nagy ünnepe.
Három meccs elmarad az olasz labdarúgó élvonalban
A rendelet miatt nem tudják megrendezni vasárnap a 15 órára kiírt Atalanta-Sassuolo és Verona-Cagliari, továbbá a 20.45-kor esedékes Internazionale-Sampdoria mérkőzéseket.
Azt hitte, így legálisan átmehet a piroson (videó)
Egy sofőr úgy tett, mintha csak parkolóhelyet keresne.